perjantai 30. toukokuuta 2014

Back in business

Nyt alkavat jo kynnet olla lakkauskunnossa! Kyllä oli tuskallista ja todella outoa olla ilman kynsilakkaa puolitoista viikkoa. Olin ensimmäiset pari päivää katkeamisen jälkeen ihan ilman mitään aluslakkojakin, mutta sitten oikeasta kädestä lähti useampi kynsi ikävästi liuskoittumaan. Ja eikun Nail Envy apuun. Mutta mitä tästä opimme? Älä koskaan ole ilman kynsilakkaa! ;) Tauon jälkeen halusin jotain voimakkaita värejä kynsille ja päädyin näihin OPI:n tämän kevään Brasilialakkoihin, Taupe-less Beachiin ja Amazon...Amazoff:iin. Tuli paljon enemmän Viveka-olo kun sai  kunnon lakkaukset kynsille!


Kuvat ovat vähän hämäriä, kun ei tuo aurinko ole pahemmin tällä viikolla näyttäytynyt. Kaikilla kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa. Valkoiset pilkut on tehty Gina Tricotin Whitella. Amazonin kanssa olisi ihan hyvin riittänyt yksikin kerros, mutta sotkin niin urakalla, että piti levittää toinen kerros tasoittamaan lopputulosta. Noinkin lyhyen tauon jälkeen oli tosi tumpelo olo! Viime kerralla Amazonia käyttäessäni se ei muistaakseni värjännyt kynsiä ainakaan pahasti, mutta tällä kertaa jälki oli aika hurjaa. Mutta onneksi  Pepsodent toimii :D


Huomenna olisi tiedossa ylioppilasjuhlat, joista varmaankin teen jonkinmoisen postauksen myöhemmin. Palan halusta päästä esittelemään ihanan mekkoni! Kohtalaisesti jännittää jo, ei niinkään omat juhlat vaan itse lakkiaistilaisuus Kotkan kirkossa, jossa joudun pitämään poikaystäväni kanssa puheen. Pitäkää jooko peukkuja, etten sönköttäisi ihan hirveästi :D Myös se kaikki kuvien räpsiminen kauhistuttaa, minulla on jonkinasteinen kamerakammo. En osaa olla yhtään luontevasti kuvattavana ja siksi minulla on aina ihan ihme irvistyksiä kaikissa kuvissa. Mutta jos huomisesta saisi edes yhden edustuskelpoisen kuvan tänne blogiin, niin olisin tyytyväinen. 


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! :D
  Nätit on kynnet, miun pittää ehkä sittenkin hankkia itelle toi Taupe-less Beach :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh kiitos :D Ja ehdottomasti suosittelen Taupe-less Beachin hankkimista, se sopii niin moneen paikkaan :)

   Poista