torstai 22. toukokuuta 2014

Lempilakkamerkkini osa 2: OPI

OPI löytynee jokaisen kynsihöperön lempimerkkilistalta. Ikinä en ole kenenkään kuullut mollaavan OPI:n laatua. Tietysti näinkin tasokkaan merkin lakkojen joukkoon mahtuu muutama susi, mutta omalle kohdalleni yhtään sellaista ei ole sattunut. Viime aikoina OPI tosin on alkanut tehtailla uusia kokoelmia suorastaan hengästyttävällä tahdilla. Lakkojen omaperäisyys on hieman päässyt kärsimään. Mutta onneksi laatu on toistaiseksi säilynyt! Kokoelmastani löytyy tällä hetkellä yhteensä 17 OPI:a, joista yhtäkään en muuten ole tilannut netistä. Olen ostanut nämä omani Tallinnasta, Tukholmasta tai alelaareista täältä Suomenmaalta. 


Vasemmalta oikealle järjestyksessä: Taupe-less Beach, Chic From Ears To Tail, I Eat Mainly Lobster, DS Bold, You Only Live Twice ja Minnie Style. You Only Live Twice on ihka ensimmäinen OPI:ni, jonka sain 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi äidiltäni. Pidän hirmuisesti muistakin Bond-kokoelman lakoista, pitäisi hankkia niitä lisää! Näistä helppokäyttöisin on I Eat Mainly Lobster, vaikein taas Minnie Style, jossa hileitä tulee todella helposti liikaa kynnelle. 


Taas vasemmalta oikealle: You're Such a Budapest, Polka.com, DS Extravagance, Bogotá Blackberry, Germanicure ja Skyfall. Skyfall on kaikkien aikojen lempparilakkani. Se on omalla vaatimattomalla tavallaan uskomattoman kaunis. Jos saisin pitää kokoelmastani vain yhden lakan, se olisi ehdottomasti Skyfall. Yleisesti pidän kyllä enemmän kirkkaista ja värikkäistä lakoista, mutta poikkeus vahvistaa säännön. You're Such a Budapest on myös ehdottomasti kaunein koskaan tapaamani violetti.


 Jälleen vasemmalta oikealle: Up Front & Personal, Another Polish Joke!, All Sparkly And Gold, Wharf! Wharf! Wharf! ja Amazon... Amazoff. Suunnitelmissa olisi seuraavaksi hankkia uusia lakkoja OPI:n neonkokoelmasta (ah ne vihreät!) ja ehkäpä siitä Cokis-kokoelmasta myös. OPI-varastooni kuuluu myös aluslakka Nail Envy ja Matte Topcoat, jotka tällä kertaa unohtuivat kuvista. 

Mikä on lemppari-OPI:nne? Kyllästyttääkö OPI:n jatkuva kokoelmien tehtailu? 


7 kommenttia:

 1. KYLLÄ! Kyllä kyllästyttää ja omassa pienessä maailmassani boikotoin noita uusimpia kokoelmia :P En vain näe mitään mielenkiintoista jossain baseballissa, cokiksessa ja mustangissa, väritkin oli tosi perus.

  Mun suosikki-opi ja samalla myös se ensimmäinen on parlez-vous opi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh, musta on ihan kiva että OPI tekee yhteistyötä muiden kanssa, tosin jotkut niistä on ihan järjettömiä, niinkun se imuriyhtiö! Osta kynsilakka mätsäämään imuriisi! Vähän mautonta :D

   Mutta mun mielestä suurin ongelma on se, että niitä kokoelmia tulee liian usein ja liian paljon. Ei jaksa enää innostua.

   Nätti lakka tuo sunkin lemppari :)

   Poista
  2. Joo, juurikin tuo, en ole jaksanut kaikista kokoelmista etsiä edes swatcheja, koska ei vaan jaksa kiinnostua kun kokoelmia tulee joka toinen viikko...

   Poista
 2. OPI on miun ihan lemppari merkki ^_^
  Ja muutamia samoja lakkoja bongasin täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Musta on aina hauska bongata tuttuja lakkoja muiden blogeista :)

   Poista