keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Indieholo uimakoulussa

Mikäli otsikko ihmetyttää, on taas se aika vuodesta kun Viveka viettää vapaa-aikansa uimahallin ah niin kynsiystävällisessä ympäristössä. Olen kolmena kesänä ollut pitämässä uimakouluja (en tosin viime kesänä) ja taas se pyöritys alkoi. Ihan mukavaa hommaa se on. Työkaverit ovat usein tuttuja entuudestaan, tälläkin hetkellä teen töitä ystäväni Saaran kanssa, josta on joskus jopa vilahtanut kuva täällä blogissa. Lapsetkin ovat pääasiallisesti söpöjä ja hauskoja, tosin on tässä vuosien varrella todellakin opittu myös mitä sana kauhukakara tarkoittaa. Monen tunnin likoaminen kloorivedessä ei tee kauhean hyvää kynsilakoille. Muistelin, että lakat olisivat kuitenkin kestäneet vähän paremmin. Lakkasin eilen tällä Celestalin Sun Kissedillä ja tänään töiden jälkeen nämä olivat jo ihan poistokunnossa. Kamala kärkikulma. Tai sitten standardini pari vuotta sitten eivät olleet niin tiukat.


Tilasin tämän lakan Edgy Polishin synttärialesta. On minulla muitakin ostoksia sieltä, mutta olen unohtanut kuvata ne. Tätä punaista holoa on kynsilläni kolme kerrosta. Levittyvyyden kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Koostumus oli ohutta ja pelkäsin tarvitsevani vielä enemmän kerroksia, mutta kolme olikin tarpeeksi. Mielestäni tämä on oiken kaunis lakka, joskin luonnossa enemmän kuparisempi kuin kuvissa. Kunnon holokimallusta en saanut kuvattua, kun aurinko ei pahemmin paistellut silloin kun olisi ollut aikaa kuvata. Uskoisin, että tämän lakan kestävyys olisi ihan hyvä kunhan sitä ei uittaisi montaa tuntia kloorissa. Minulla ei onneksi ole töitä joka arkipäivä, että kyllä täällä kynsitaidetta strasseineen kaikkineenkin tullaan näkemään. Töihin niitä on vähän turha laitttaa, kun putoilevat heti pois. Ihan virkistävää välillä joutua lakkailemaan yksinkertaisia kynsiä. 6 kommenttia:

  1. tosi nätti! :) minkälaista päällyslakkaa käytät? ite oon liotellu kynsiä kloorissa vaikka miten kun oon ollut ite uimassa, ja hyvänä on pysynyt! käytän hk girl glisten & glow:ia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Käytän Secheä ja tietenkin se kestää sellaset normaalit uintikerrat hyvin, mutta sitten kun likoaa altaassa puoli päivää niin se on vähän eri juttu :D Kun noita uimakouluryhmiä on aina monta per päivä:)

      Poista