sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Cirque Electric Circus

Tänään esittelyssä olisi Edgy Polishin synttärialesta tilattu kunnon väripommi, nimittäin Cirquen Electric Circus. Pohjalakkana on Kikon vaaleanliila 330. Mietin pitkään minkä värisen lakan päälle Electric Circusta oikein voisi laittaa, lakassa kun on jo itsessään vihreää, sinistä ja punaista mattaglitteriä. Näin läheltä katsottuna tämä väriyhdistelmä toimii mielestäni oikein hyvin, mutta kauempaa katsottuna kynteni näyttävät lähinnä likaiselta sekasotkulta :D


Kikoa lakkasin kynsille kaksi kerrosta ja Cirqueta vain yhden. Glitteriä on siis todella tiheässä, mutta se on kuitenkin helppo levittää tasaisesti kynnelle. Tässäkin lakassa on makea ominaistuoksu, josta olen puhunut aikaisemmin testaamieni Cirqueiden yhteydessä. Kaikin puolin kiva lakka! Saa nähdä mitä uimakoululaiseni tykkäävät näistä lakkauksista :D Lapsia tuntuu hirveästi kiinnostavan varsinkin värikkäät varpaankynteni töissä. 


Mutta mitäs mieltä lukijani ovat? Onko tämä liian överi yhdistelmä? Nämä lakat olisivat kyllä sopineet paremmin vappuun :D Alla olisi vielä kuva käytetyistä lakoista. Ja hyvää äitienpäivää! Täällä on hellitty äitiä brunssilla, kynsilakoilla ja valkovuokoilla, ja myöhemmin päivällä olisi tiedossa vielä herkkuruokaa. Miten teillä vietetään äitienpäivää?


4 kommenttia:

  1. Tosi kiva lakkayhdistelmä mun mielestä! Aika uskomatonta että oot laittanut vaan yhden kerroksen tota hilelakkaa ;o yleensä kun näyttää että purkissa on hileitä tosi tiheään niin todellisuus on ihan eri ja lakkaa saa levittää vähintään kolme kerrosta, jotta niitä jäis edes muutama kynnelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tossa lakassa oli hileitä kyllä ihmeen tiheässä, mutta en valita! :D Yleensä tosiaan saa laittaa vähintään sen kaksi kerrosta jotain glittertopperia, että tulis nätti jälki.

      Poista