lauantai 2. maaliskuuta 2013

Risteilykynnet ja Tukholman tuliaisia

Varoitan jo etukäteen kilometripostauksesta! Olin siis torstaista lauantaihin wanhojen ristelyllä ja pitihän kynnetkin laittaa oikein bilekuntoon. Olen tosi ylpeä etten katkaissut yhtäkään kynttä vaikka meno olikin aika railakasta :D Halusin kuitenkin laittaa jotkin 'varmat' lakat mitkä pysyisivät sen pari päivää edustuskelpoisina tuollaisissakin olosuhteissa, joten päädyin tälläiseen yhdistelmään.


Peukalossa on samanlainen lakkaus kuin nimettömässä. Alunperin suunnitelmana oli tehdä punaisesta irtoglitteristä sydän nudekynnen keskelle, mutta eipä siitä mitään tullut, joten päätin uudella yrittämällä pelata varman päälle. Näistä tuli kyllä tosi kivat ja sain paljon kehuja ihan jotain kassatätiäkin myöten. Se muuten piristää päivää tosi paljon jos joku tuntematon randomisti kehuu kynsiä:)


Näihin kynsiin käytin Goshin nudea lakkaa, Dependin metallisen hopeaa, H&M:n ja Modan Glittereitä, tähtistrasseja sekä OPI:n You only die twice- lakkaa. OPI kyllä lähti karkailemaan jo seuraavana päivänä, kun taas tuo paksu glitterkuorrutus pysyi ihailtavan hyvin. Huomasin vasta nyt, että kuvat lakoista ovat ihan tärähtäneitä ja epäblogikelpoisia. MUTTA, Tukholmasta ostin kaikkea tällaista ihanaa!


Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi hankittua lasiviilan! Lisäksi ostin kaksi Mavalan Super base- aluslakkaa ja kynnenkovettajan, joka minulta oli ihan lopussa kun onnistuin kaatamaan puolet aikaisemmasta pullosta keittiön pöydälle... Lisäksi eripuolilta Tukholmaa tarttui vähänkuin vahingossa noita OPI:n lakkoja, ovat muuten suhteessa halvempia kuin suomessa, nuo kaikki olivat 125kr/kpl, ja kurssi eurojen ja kruunujen välillä on 8.3 eli sen mukaan :D Olin kiljua riemusta kun näin laajan valikoiman noita Deborah Lippmannin lakkoja jossakin isossa kauppakeskuksesa, mutta sen runsauden keskeltä osasin valita vain yhden lakan. 


Oikealta vasemmalle 1) I eat mainly lobster 2) Up front & personal 3) Polka.com 
OPI:n lakkojen nimet ovat vain niin ihania! Olisin voinut ostaa tuon lobster- lakan jo pelkän nimen perusteella :D


Tämä on niin ihanan merenneitomainen lakka! Sävyn nimi on kuitenkin Across the universe.


Vielä viimeisenä haluaisin jakaa ehkä ihanimman löytöni, eli maastokuvioiset converset! Eipä muuten tullut jalat kipeiksi kun näillä tanssi laivan baareissa;) Ja kyllä, minulla on tosi pieni jalka jos kuva näyttää hassulta..


Kysymys: Ovatko nämä isommat kuvat parempia vai pitäydynkö keskikoossa?:)

2 kommenttia:

  1. Aaah tuo Deporah Lippmannin lakka!! Mie oon jo yli vuoden tuota ihastellut mutta en oo raaskinut suomen hinnoilla ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes tiedä mitä ne maksavat suomessa, ruotsissa oli 175kr eli jotain 16-17e. Mutta kyllä se ihana on <3

      Poista