torstai 14. maaliskuuta 2013

Kevätkilpailukynnet

Puolileikilläni päätin osallistua PinkkiPantterin kevätkilpailuun. En ole aikaisemmin osallistunut mihinkään tällaiseen, enkä rehellisesti usko mahiksieni olevan kovin korkealla, mutta ei voi koskaan voittaa jos ei yritä;)! Kisan teemana on siis kevät ja ajattelin aluksi tehdä jotkin kivat kimaltavat vihreät liukuvärjäykset, mutta sitten ajattelin että kaikilla muillakin on varmasti sellaiset kivat keväänvihreät kynnet. Joten teinkin tälläiset hempeät kukkaöverit kevään ja kaiken romantiikan kunniaksi.


Innoistuin vähän tuon dotting toolin kanssa, jota en muuten vieläkään osaa käyttää kunnolla. Niinkuin näkyy, osa pilkuista vähän levisi, mutta ei anneta sen haitata! Tykkään näistä silti, varsinkin mielestäni nuo kukkasten keskellä olevat strassit sopivat kivasti muuhun lakkaan.


Tämän ihanan lohenvaaleanpunaisenpinkkioranssihelmiäis-lakan sain pikkusiskoltani joululahjaksi, ja täytyy sanoa että tykästyin tosi paljon! Kynteni herättivät kovasti ihastusta myös koulussa:D Tässä kuitenkin käytetyt lakat, eli Mavalan White ja Hong kong, mukaanlukien lemppari Dependini. 
2 kommenttia: