keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ensimmäiset leimailut

Vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kokeilla leimailua, kun nuo laatat ovat jo varmaan kuukauden vain  lojuneet kaapissa. Eipä näistä kovin kummoisia tullut, varsinkin kun katselin leffaa samaan aikaan kun koitin näitä väsätä, mutta olisihan nämä voineet mennä pahemminkin pieleen.


Tykkään tosi paljon tuosta leiman kuviosta, en vain saanut sitä tasaisesti koko kynnelle. Haluaako joku muuten neuvoa että miten tän homman sais hoidettua kaikista tehokkaimmin? Kun minulla ainakin kerkesi kuivua lakkaa sinne laatan kuvioon, niin että sitten se ei enää tarttunut leimasimeen. Koitin kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla putsailla, mutta tulos oli aika kehno.


Käytetyt lakat sain synttärilahjaksi ihanilta ystäviltäni. Sopivat mielestäni yhteen tosi hyvin:) Eilen lueskelin kahta blogia, joissa molemmissa lytättiin Mavala ihan kokonaan, enkä yhtään ymmärrä! Okei onhan se totta että ne viimeiset pisarat jumahtavat pullon pohjalle, mutta muutoinhan lakat ovat tosi hyviä. Levittyvät tasaisesti ja peittävät useimmiten yhdellä kerroksella (paitsi jotkin ihan vaaleat). Lisäksi Mavalan pikakuivattaja on paras mihin olen törmännyt. Mavalan kynnenkovettajakin on tosi monelle tuttu. Mutta tässä siis käytetyt Mavalat.8 kommenttia:

 1. Kivat kynnet oot saanut aikaiseksi!

  Itse ainakin puhdistan laatasta lakat ihan vain kynsilakan poistoaineeseen kostutetulla vanulapulla, jos se on tarpeeksi kostea, niin poistaa kyllä lakan sieltä kuviosta täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:)! Mäkin ajattelin jotain tollasta, mutta eikös siinä sitten lähde lakat kynsistä samalla vai onko siihenkin joku ninjakonsti?:D

   Poista
  2. No siis mä silleen liutan sitä lappua sormen päilläni, ettei lappu osu kynteen. Oon nähnyt myös, että jotkut ottaa lapun pinsetteihin, jolloin kynnet on varmasti vielä enempi turvassa!

   Poista
  3. okeeei:D! nomutta kiitos, ens kerralla nyt sit pitäis tulla parempaa jälkeä:)

   Poista
 2. Ihanat kynnet, sopii hyvin noi värit yhteen :) Miekin puhistan aina vanulapulla nuo laatat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos taas:)juu en vaan uskaltanut sillä ruveta säätäämään kun aattelin et sit lähtee kuitenkin kaikki lakat kynsistäkin samalla.. :D

   Poista
 3. Täällä tapasin hyvän postauksen videon kanssa aiheesta: http://rakkauskynsiin.blogspot.fi/2013/03/videotuto-leimaus.html

  Itellä leimaaminen on sellasta turaamista, ettei mitään tolkkua. Joskus jo kuvittelen, että alkais pikkuhiljaa kehittyä, mut seuraavalla kerralla taas ei mikään onnistu.

  Tsemppiä harjoitteluun! =)

  VastaaPoista