maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kimalluksen riemuvoitto

Suunnitelma oli ihan hyvä näissä kynsissä, mutta toteutus oli ihan jotain muuta kuin olin kuvitellut. Tänään koulussa sain kuulla useammalta henkilöltä että nämä ovat "noitakynnet", ja kuulimpa näitä verrattavan alligaattoriinkin :D Vaaleanvihreistä helmistä kysyttiin myös että "onko sulla syyliä noissa?" Total succses siis... Mutta kyllä mä silti tykkään näistä!


Hieman innostuin näiden kaikkien glitterien, helmien ja strassien kanssa. Ostin tämän Sally Hansenin Prismasta 50% alennuksella ja kuvittelin sen olevan mustanharmaa, mutta kynnellä se on valosta riippuen joko tummansininen tai tummanvihreä. On muuten todella nestemäinen lakka, se vain valui pois kynneltä! Meni ihan laiton määrä pumpulipuikkoja putsaukseen.


Suunnitelmana oli siis lakata kynnet mustiksi, ja laittaa päälle pastellinvihreää hilettä. Noh, lakkahan ei ollutkaan mustaa, eivätkä glitterhileet pysyneet pastellisina :D Vaaleanvihreät helmenpuolikkaat ovat ihan vain tarroja Tiimarista, mutta kivoja ja yllättävän käteviä kynsillä. Tässä vielä käytetyt tilpehöörit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti