maanantai 11. maaliskuuta 2013

Zombie Sandwich & 5-haaste

Näitä kynsiä ei voi paremmin kuvailla kuin zombin aivoräkä tai jotain muuta yhtä hurmaavaa. Kamalassa väsymyksessä halusin tehdä nopeat kynnet, ja kuitenkin jotain sellaista mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Poistuin siis mukavuusalueeltani ja valitsin tällaisen shokkiyhdistelmän. Noh, en osaa oikein sanoa ovatko nämä ihan kivat vai aivan kamalat.


Näitä ei myöskään kertakaikkiaan saanut kuvattua niinkuin näkyy!! Sormenihan siis ovat oikeasti ihan ihmisen väriset, eivätkä tuollaiset possunpunaiset... Nämä lakat ovat molemmat kivoja erikseen, varsinkin tuo turkoosi! Kamalaa kalastelua oli tuon Orlyn glitterlakan kanssa, sai oikein etsimällä etsiä isompia hileitä.


Tämä violetti on ensimmäinen Orlyn lakka, enkä kyllä ole nyt täysin vakuuttunut. Alla oleva turkoosi on H&M:n, ja yllättävän hyvä. Peittää yhdellä kerroksella, mutta vähän tahmeaa. Käytetyt lakat ovat siis Ultraviolet ja Bella's Choise. Antakaa anteeksi tämä kuvanlaatu, aina ei voi onnistua.


Sitten tähän samaan syssyyn vitoshaaste, mikä onkin jo kiertänyt miltei kaikki kynsiblogit läpi :D Siksi en aio haastaa ketään, koska jotakuinkin kaikissa blogeissa, joita luen, tämä on jo kertaalleen tehty. Minut tähän haastoi Emmi seuraavanlaisilla kysymyksillä:

1. Missä elämäntilanteessa uskot olevasi viiden vuoden päästä? 
Uskoakseni opiskelemassa. Toivottavasti lääketiedettä, ja jos en sinne pääse niin optomeriaa tai fysiikkaa tai jotain:) Varmasti asustelen omassa kämpässä suuren kynsilakkakokoelmani kanssa;)!


2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?

Noh, kynsilakat, hyvä ruoka, hyvät arvosanat, poikaystäväni, kaverit ja ystävät ja kaikki matkustelu ja onhan näitä!


3. Mikä on suurin haaveesi/tavoitteesi tällä hetkellä?

Kirjoittaa mahdollisimman hyvät arvosanat ylppäreistä! Ja sitten päästä lääkikseen.


4. Lempi koostumuksesi kynsilakoissa? 

Ei ainakaan mattalakat, eikä kyllä myöskään glitterit. Vaan mikä se on se välimuoto? Sellainen peruslakka, joka vähän kimaltelee tai hohtaa. Ne levittyvät ja kuivuvat yleensä niin kivasti. OPI:n lakat ainakin ja Mavalat.


5. Linkitä kappale, joka kertoo sinusta tai on muutenvain erittäin mieluinen tällä hetkellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti