torstai 7. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunainen puolikuu

Taas toi posti kynsilakkoja! Tällä kertaa tosin toinen oli väärä, josta olen syvästi pettynyt ;( Mutta teen viime aikoina tilailemistani kamoista sitten kokonaisen postauksen kun suvaitsevat kaikki saapua... Halusin kuitenkin heti testata toista saapunutta lakkaa, siis nail pattern boldnessin ihanaa pinkin ja vaaleanpunaisen sekoitusglitteriä.


 Onkohan tämän systeemin nimi Ruffian manicure, tai jotain sellaista, nyt ei ole ihan käsitteet hallussa. Ei sujunut ihan kuin elokuvissa tämä lakkaus, sillä aloitin tuosta valkoisesta alaosasta ja sehän meni kauniisti joka paikasta yli, kun koitin saada tuollaista puolikaarta aikaan. No, ihan kivat näistä tuli vaikkei niitä kunnolla saamutkaan siivottua kynsinauhoilta.


Niinkuin ylläolevasta kuvastakin näkyy, niin tuo pinkki glitterlakka ei peitä täydellisesti, vaan varsinki valoa vasten kuultaa läpi. Lakan koostumus oli myös jotenkin rakeinen, tai siis voisin kuvitella että on aika paljon samanlainen kuin ne OPI:n liqcuid sand- lakat, tuntuu kuivalla kynnellä vähän hiekkapaperilta. Tykkäilen näistä kynsistä aika paljonkin, vaikka nuo puolikuut näyttävät puolikuilta vain parilla kynnellä, mutta ainakin idea oli hyvä! ;D


Sally Hansenin Insta-Dri valkoisesta on tullut ehdoton luottovalkoiseni, tykkään erityisesti jämäkästä sudista ja peittävyydestä. Nail pattern boldnesssin lakka on nimeltään Madam Rose, joka on oikeastaan aika kuvaava nimitys. Koostumus on kyllä sellainen, että saa nähdä kuinka paljon kuluu kynsilakanpoistoainetta ennenkuin se irtoaa! :D Hopeiset kaaret on tehty Kiss:n hopeisella nail art- lakalla.


3 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja tuo Nail Pattern Boldnessin lakka on tosi ihanan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) nuo strassit eivät vaan meinaa pysyä siinä vaikka laitoin ihan samalla tavalla kun ennenkin :o

   Poista
  2. Aika jännä :o no toivottavasti jatkossa pysyy sitten kuitenkin taas hyvin :) siulle on haaste taas blogissani http://emmminn.blogspot.fi/2013/03/viiden-kysymyksen-haaste.html :D

   Poista