perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mattakultaa

Hei kaikki leivonnasta ja ruoanlaitosta kiinnostuneet kynsisiskot! Menkäähän kurkkaamaan ystäväni Sirun herkullista blogia Vispilävintiön temmellyskenttää! Minulla ainakin valuu kuola jo banneria vilkaistessa :D

Mutta sitten kynsiin! Tänään olisi taas esitteillä rakkauslakkaukset! Vaikka nämä ovatkin näin simppelit, tykkään näistä ihan possuna! Lyhensin muuten kynsiäni hieman. Olen todella huono viilaamaan kynsiä mihinkään muotoon, joten yleensä leikkaan kynsisaksilla kynnen haluttuun muotoon ja sitten vähän pehmennän viilalla. Ja tiedän, ettei saksia saisi käyttää, mutta ei vaan onnistu ilman! Joka leikkauksen jälkeen laitan kynnen kärkiin Mavalan Scientifiqueta, joka lupaa liimata kynnen eri kerrokset yhteen. Nyt ovat kynnet taas sen malliset kuin haluan niiden olevan. Hieman liian kaarevat, mutta sille en voi mitään.  


Jokaisella kynnellä on kolme kerrosta OPI:n Another Polish Joke!:a. Niinkuin kuvista näkyy, hieman vielä kuultaa kärjestä läpi, mutta eivät nämä silti mitenkään pahannäköiset ole. Mielestäni tämä lakka näyttää aivan upealta mattapäällyslakan kanssa. Ilman mattausta APJ oli hieman yliampuva, varsinkin kun jokainen kynsi oli lakattuna. Kotkan Sokoksella on aina välillä OPI:n vanhempien kokoelmien lakkoja puoleen hintaan, ja varmaan kolmasosa OPI:n lakoistani on tullut hankittua sieltä, tämä mukaanlukien. 


Lakan koostumus on taattua OPI-laatua. Mielestäni tällaiset glitteriset lakat ovat kaikkein helpoimipia käyttää. Tällainen koostumus ei voi raidoittua, kuplia tai levittyä epätasaisesti, niinkuin helposti käy esim. cremejen ja jellyjen kanssa, metallilakoista ja duochromeista puhumattakaan. Ainut miinuspuoli tässä lakassa ja koko koostumustyypissä (voisiko joku viisaampi kertoa, mitä nimeä tällaisesta glitterlakasta käytetään?) on siistimisen vaikeus. Glitterhileet ovat niin pienenpieniä ja niin tiheässä, että jos yhtään sutii kynsinauhoille, niin hileitä ei saa sieltä pois sitten millään. Jos yrittää siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella putsata, glitter vain leviää laajemmalle alueelle. Onneksi tällaiset asiat eivät varmaan pistä kuin kynsiharrastajan silmään :D


Laitoin mattalakan ennen pilkuttamista, sillä ajattelin että sitten noihin lakkoihin tulisi kiva kontrasti, niinkuin tulikin. Pilkut on tehty Essencen Flashy Pumpkinilla ja Sally Hansenin Whirlwind Whitella. Koko poppoosta on kuva vielä tuossa alapuolella. Näillä kynsillä olen muuten tänään menossa ensimmäisiin viininmaistajaisiini :D Vähän jänskättää! Olen kaikkea muuta kuin asiantuntija, mutta kyllä osaan sentään pari lempparia nimetä ja olen aika hyvä veikkaamaan mistä maasta mikin viini on :D Onkos lukijoissani viini-ihmisiä?



15 kommenttia:

  1. Kauniit! :) Tajusin just ettei mulla ole yhtään kultaista lakkaa.. wtf. Pakko laittaa tilaukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Tää on kyllä aika symppis lakka, suosittelen:)

      Poista
  2. Ihanat kynnet! Vaikka on yksinkertaiset niin siltikin todella kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Eikös se niin mene, että yksinkertainen on kaunista? :p

      Poista
    2. Kyllähän se taitaapi mennä niin :P
      Piti tulla ihan uudestaan ihaileen näitä kynsiä ^_^

      Poista
    3. Hihihh :D Nää on vieläkin kynsillä, kun en oo raaskinut poistaa näin nättimyksiä!

      Poista
  3. Hauskoja maistajaisia! Itse en pidä viineistä ollenkaan :P Mutta illalliset muuten ovat oikein mieleeni kivalla porukalla :)
    Ja kiitos tuosta blogi-vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkään en ollut mikään suurin viinien fani, ennenkuin poikaystäväni aivopesi minut... :D Illalliset on aina kivoja, koska ruoka <3

      Poista
  4. Kiitos kulta <3

    + tositosi ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Viini maistuu todella harvoin, mutta makeaa valkoviiniä pystyn kyllä nautiskelemaan (Black Tower Rivaner) :)
    Ja nämä on kyllä ihanat kynnet :) Oon kovin tykästynyt pilkkukynsiin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin olin aikaisemmin valkoviini-ihminen, mutta sitten kun poikaystäväni pari kertaa käytännössä pakotti kurkustani punkkua alas, niin opin siitä tykkäämään :D:D Nykyään en sitten enää suuremmin välitä valkkareista... :) Mullakin on nyt joku pilkkuvaihe menossa!

      Poista
  6. Tosi nätit kynnet sulla! Kyl mä ainakin ensin suosittelisin joo viilaamaan ei-niin-teräväks koska vaikka sitä ei osaa ajatella niin pituutta täytyy olla aika paljon ettei kynsistä tuu sellaiset tönköt kolmiot kun ne viilaa teräväks, jos ymmärrät mitä tarkotan :D joka lakkauksen yhteydessä sitten viilaa vähän terävämmäksi. Mulla ainakin toimii se keino parhaiten :P ootko varma että haluat hitsata näin ihanista kynsistä puolet pois ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Hahahh en oo ihan varma, mut kyl mä haluaisin kokeilla stilettojakin :) Ja kyllähän kynnet aina takasin kasvaa!

      En vaan yhtään tykkää sellaisesta ovaalimmasta mallista pitkillä kynsillä, siks vähän karsastan tota välivaihetta :D Ehkä mä rupean muokkaamaan näitä terävimmiksi kun nää seuraavan kerran katkeavat, niin ei tuu ihan niin rumaa siirtymävaihetta, kun niitä alusta alkaen voi muotoilla oikeaan suuntaan :)

      Kiitos tosi paljon vinkeistä! :*

      Poista