perjantai 29. marraskuuta 2013

DS Opeja ja koeviikkokynsiä

Niinkuin olen täällä aiemminkin vaahdonnut, koeviikolla pitää olla nudet tai muut mahdollisimman neutraalit kynnet. Mutta nyt löytyi lakka, joka ei ole tylsä vaikka onkin nude! Nimittäin Kicksin Sugar Cane. Aivan ihana tekstuurinude shimmerillä. Tämän lakan sain jokin aika sitten äitini ystävältä ja en voi muutakuin myhäillä täällä itsekseni. On se kiva, kun ihanat lakat vain löytävät itsekseen tiensä luokseni!


Tämä oli hieman vaikeampi tapaus kun aikaisemmin testailemani Kicksin tekstuurit. Koostumus oli paljon nestemäisempi ja samalla kuitenkin tahmeampi. Valui ikävästi vähän joka paikkaan, mutta onneksi saa jälkikäteen siveltimellä siistityksi. Ollakseen näin vaalea lakka, Sugar Cane peitti jo kahdella kerroksella ja tekstuuriefektistäkin tuli todella voimakas. Yleeensä nämä Kicksin tekstuurit kestävät useamman päivän kynsillä, mutta tämä alkoi harmikseni lohkeilla jo seuraavana päivänä. Mutta kyllä minä tämän silti plussan puolelle arvostelisin.


Pyysin äidiltäni Tallinnan tuliaisiksi yhtä "hopeakorkkista OPI:a", mutta sainkin kaksi ja yhden tavallisenkin! :D Siellä oli äiti Kaubamajassa näyttänyt työkavereilleen kuittia, että paljonko maksaa kolme kynsilakkaa ja olivat yhdessä kauhistelleet. No daa, OPI on aina OPI, eikö;)? Hahhhah. Tässä kuitenkin vasemmalta oikealle All Sparkly and Gold, DS Bold ja Ds Extravagance.


Laivalta sain myös Mavalan Ruby Dustin ja Osakan, sekä kynsinauhaöljyn (ikäänkuin en miitistä olisi jo saanut tarpeeksi). Osakalla kerkesinkin jo lakkailla, koska se sopi koeviikon väriteemaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että aikamoista kuplivaa kuraa. Taidan lahjoittaa tämän takaisin äitille :D Mavalan glittereistä minulla on kyllä ihan hyviä kokemuksia. 


4 kommenttia:

  1. Oi ihanat nuo DS OPIt, kumpikin noista on ollut mulla ostoslistalla jo ikuisuuden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 ja hahahh Tallinnan Kaubamajaan vaan :p

      Poista
  2. Hassua, Mavalan Osaka on yksi suosikkilakoistani ikinä ja ainut, jota olen ostanut jo toisenkin purkillisen... ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, Mavalan lakoissa kyllä tuo laatu heittelee aivan laidasta laitaan :D Kyllä osan koostumus on ihan hyvä, mutta sitten sattuu näitä kuplija/raidoittuja-tapauksia..

      Poista