lauantai 2. marraskuuta 2013

Halloweenkynnet vol.2

Edellisten halloweenkynsieni ollessa täydet fiaskot, päätin kunnostautua ja tehdä edes halloween-teemaisiksi tunnistettavat taiteilut! Nämä kuvat on otettu ennne uutta lamppuani, eli ovat edelleen surkean huonoja. Seuraavassa postissa jo parempia tulossa! Kuvausolosuhteista johtuen upeat halloweenleimani eivät kunnolla näy :( Hieman urpo kun olen, niin onnistuin leimaamaan etusormen pääkallon ja keskisormen "halloween"-tekstin eripäin...


Etusormessa siis lukee "halloween" joskaan ei aivan kokonaisena :D hahahh, leimailu taitaa vielä tarvita vähän harjoittelua. Lakkasin peukalot ja pikkusormet A-Englandin Bridal Veilillä, joka on muuten aivan upea! Tosin sudin karvat sojottavat edelleen aivan mielivaltaisiin suuntiin, ja sen takia siistiminen oli yksinkertaisen kamalaa...  Vaikka näistäkään ei mitään mestariluomuksia kuoriutunut, tykkäsin tosi paljon.


Ja kaveritkin tuntuivat tykkäävän:) Vielä kerran pahoittelut näistä Ö-luokan kuvista. Käytin näihin kynsiin China Glazen Rivetingiä, A-Englandin Bridal Veiliä ja Lorealin Confettista. Leimat tein myös Bridal Veilillä ja jollakin Ebaysta tilatulla halpislaatalla.

2 kommenttia:

  1. Oi nämä on kivat! :) itse himoitsen tuota Bridal Veiliä, mutta ehkäpä jokin päivä se vielä kotiutuu ;)

    VastaaPoista