perjantai 7. kesäkuuta 2013

You only live twice

Päätin olla todellinen kapinallinen ja lakkailla mustalla näin keskellä kesää! Ihan tunnen itseni nuorisorikolliseksi. No ei ihan, mutta kyllä nämä kynnet sopisivat paremmin talveen tai syksyyn. Tällaisen kapinallisuuden kunniaksi päätin ottaa kuviakin ihanan tekotaiteellisissa asennoissa. Kun tätä ylimääräistä vapaa-aikaa kerran on... 


Onnistuin repäisemään tuosta pikkurillistä palan lakkaa irti. Mutta ei se menoa haittaa. Sain tämän mustan lakan Emmiltä vaihdossa ja onhan se tosi ihana. Käryää vaan uskomattoman pahalta! :D Lakkasin eilen ensimmäistä kertaa muita kuin omia kynsiäni. Kaverini Ida joutui koekaniksi, ja tein hänelle vähän sellaiset merenneitokynnet. Kyseisen upean naisen kuvia voi käydä katsomassa instagrammista nimimerkillä @idaellajulia ja sieltä löytyy kuvatkin noista kynsistä. 


Käytettyjä lakkoja ovat OPI You Only Live Twice, joka on ensimmäinen OPIni ikinä ja siksi siihen on joku tällainen ihme kiintymyssuhde. Välillä tulee ihan pakotus lakkailla tällä. Musta lakka on Color Cosmeticin 43 (jos tulkitsin oikein).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti