keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesäneonia

Kävin viime viikolla hankkimassa ensimmäisen Fergie-lakkani. Mukaan tarttui vain tämä Glowstick, koska ne muut tuntuivat jotenkin ..nähdyiltä? Ehkä vielä jossain vaiheessa käyn ostamassa jonkun niistä glittereistä. Intouduin tällä kertaa taiteilemaan tällaista vähän graafisempaa. Vaikken vieläkään onnistunut saamaan ihan tasaisia linjoja, niin on tässä kyllä huomattavasti tapahtunut kehitystä parin kuukauden takaisiin lakkauksiin verrattuna. 


Näistä tuli mielestäni tosi kivat ja pirteän väriset. Tämän Fergie-lakan suti oli huikean paksu, joten tein nämä taiteilut erikseen ohuella siveltimellä. Ja ylläripylläri käytin kaveriksi Color Clubin Daisy Does It- ihanuutta. Tästä ei vaan voi saada yliannostusta.


Oikeankaan käden lakkaukset eivät näyttäneet niin hirveiltä miltä ne olisivat voineet :D Kyllä se hajoitus kai pikku hiljaa tekee metsurin. Jesh. Alla vielä potretti käytetyistä lakoista.




2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) mullakin tuo Glowstick oli ainoa lakka minkä tuosta Fergie-kokoelmasta kotiutin, se vain oli niin ihanan kirkkaan värinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) juu, toi oikein loisti sieltä hyllystä :D

      Poista