perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pilkkuilua

Halusin vähän haastetta elämään ja pyysin äitiä valitsemaan minulle lakat seuraaviin kynsiin. Olisi pitänyt ajatella vähän pidemmälle, sillä olemme yleensä aina erimieltä kaikista makuasioista. Näistä tuli vain yksinkertaisesti tylsät, vaikka parhaani yritin.


Tämä hopeinen lakka on jokin iänikuisuuksien vanha, joka on vain pyörinyt kaapin perukoilla. Toimi kuitenkin yllättävän hyvin ottaen huomioon, että tämän täytyy olla ainakin 10 vuotta vanha, koska muistan tämän lapsuudestani. Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota pilkku pilkun sisään taktiikkaa, ja aika vaikeatahan se oli se päällimmäinen pilkku sihdata tuohon keskelle.


Tässä masentavan harmaassa säässä eivät kynsikuvatkaan tahdo onnistua... Tämä liila lakka oli taas aivan tyrmäävän hajuista, oikein vedet tulvi silmiin kun tämän pullon avasi. Mitälie kemikaali äksiä sisältääkään. Käytetyt lakat ovat siis Creation Lamis 404 ja Color Cosmetic 30. Mustat raidat ja pilkut on tehty Kiss:n mustalla nailartlakalla. (Että rakastan noita heijastavia korkkeja <3)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti