tiistai 4. marraskuuta 2014

Ablecaw14 week 7 - trick or treat

Mietin pitkään viitsinkö julkaista näitä kynsiä ollenkaan, kun kuvista tuli näin surkeita. Mutta minkäs teet kun ulkona on pimeää keskipäivälläkin :'D Jos nämä lakkaukset eivät kuuluisi haasteeseen, olisin aivan surutta vain jättänyt nämä postaamatta. Suunnitelmiini kuitenkin kuuluu kahlata Ablecaw kunnialla läpi! Nämä ovat siis olevinaan Halloween-teemaiset kynnet. Minun piti koristella näitä paljon mielikuvituksellisemmin, mutta en sitten enää uskaltanutkaan lähteä ähertämään mitään turhan luovaa, etteivät lakkaukset menisi pilalle kun teippailut olivat jo onnistuneet niin hienosti. Rakeiset kuvat eivät oikein tee oikeutta näille lakkauksille, mutta kyllä tuosta nyt idean saa. 


Peukaloon lakkasin kaksi kerrosta Kicksin Black Diamond -nimistä tekstuurilakkaa, etusormiin ja nimettömiin kaksi kerrosta Mavalan New Delhiä ja loppuihin kynsiin kolme kerrosta Essencen Flashy Pumpkinia. Teippailut on tehty Black Diamondilla, ja sitä on koristeluissa vain yksi kerros. Olin hieman pettynyt Flashy Pumpkinin peittävyyteen. Olin muistavinani, että sitä olisi tarvinnut vain yhden tai kaksi kerrosta. Mutta ainakin se on ihanan kirkas ja näyttävä oranssi. Mavala ei muuten meinannut aueta sitten millään! Putelin avaaminen vaati kolmen ihmisen yritykset ja yhden vertavuotavan sormen :D


6 kommenttia:

 1. Hahha, evil Mavala! :D Mutta kivat Halloweenkynnet sait aikaan, niinkuin sanotaan, yksinkertainenkin on kaunista :)

  VastaaPoista
 2. No eihän nää kuvat nyt niin surkeita ole! Mitä sie höpäjät siellä :P
  Enpä muistakkaan milloin viimeksi olisin edes pitänyt kädessä Mavalan lakkaa :D
  Nätit on kynnet ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompas! :D Ihan hirvittää!

   Mä hamstrasin noita Mavaloita harrastuksen alkuaikoina vaikka kuinka paljon ja edelleen ne kaikki yli 20 tuolla laatikostossa majailevat. Eivät ne kaikki ole hirveän maineensa veroisia, mutta vaikeita avata kylläkin :D Mutta kiitoksia taas Nanne :)

   Poista