torstai 6. marraskuuta 2014

Ablecaw14 week 7 - minun blogini

Tämä haaste oli yllättävän vaikea. Tiesin kyllä heti, että ainakin vihreää lakkaa aion käyttää, mutta tekniikan valitseminen olikin sitten haastavampaa. Aika paljon tulee tietysti tehtyä skittlettejä, mutta kun niissäkin voi hyödyntää niin monia yksittäisiä koristelutekniikoita. Rupesin lakkaamaa ilman sen suurempaa suunnitelmaa ja yllättäen näistä tuli mielestäni erittäin onnistuneet! Vihreä on ehdoton suosikkini kynsilakoissa ja juuri tämänkaltaisissa lakkauksissa se pääsee oikeuksiinsa. Näitä ei olisi millään raaskinut poistaa. 


Peukalossa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta KB Shimmerin tekstuurilakka Partners in Limeä. Minusta se on paljon nätimpi ja kirkkaampi päällyslakan kera, joten sudin päälle kerroksen HK Girliä. Etusormessa on kaksi kerrosta Wet n' Wildin Fergie-kokoelman Glowstickiä. Keskisormeen laitoin vain yhden kerroksen. Glowstick on yksi kaikkien aikojen suosikkejani ja varsinkin toissakesänä lakkasin sillä suurinpiirtein joka toinen viikko :D Vaikka se on ollut ahkerassa käytössä jo kauan, se ei ole pahemmin jankkiintunut pulloon. Nimettömän ja keskisormen harmaa lakka on OPI:n I Vant to be A-Lone Star. Se vaati peittääkseen kolme kerrosta, mutta levittyi oikein tasaisesti ja nätisti. 


Etusormen leimat on tehty Dependin 223:lla jostakin ajat sitten Ebaysta tilatusta feikki-Konad-laatasta. Olen muuten tilannut itselleni uusia leimauslakkoja, voitteko uskoa? Pian täällä blogissa saatetaan nähdä muitakin kuin vain hopeisia leimakuvioita! :D Rupeaa itseäkin jo hieman kyllästyttämään. Vaikka näissä lakkauksissa noita iänikuisia hopeisia leimoja onkin, nämä eivät kyllästytä sitten yhtään! Voinko hehkuttaa vielä vähän lisää? 

11 kommenttia:

 1. Kivan näköiset kynnet! :)
  Hei mäkin just tilasin Cesarista itelle leimauslakkoja. Ennen oon pärjännyt vaan mustalla ja valkosella.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! :)

   No kuvittele mun tilanne, kun mulla ei oo ollut edes mustaa ja valkoista :'D

   Poista
 2. Voi kun on kauniit! Tosi paljon muistuttaa sun blogia :)

  VastaaPoista
 3. Todellakin onnistuneet kynnet, nää on ihanat! Ja on siun blogin näköiset ^.^
  Voi jehna, että toi Partners in Lime on herkku! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos Nanne! ♡ Partners in lime on kyllä uskomattoman ihana. Heti kun ensimmäistä kertaa näin swatchit siitä, tiesin että se on _pakko_ saada :'D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin tosi raikkaat kynnet, tykkään :)

  VastaaPoista