torstai 20. marraskuuta 2014

Ablecaw14 week 9 - As seen on TV & blogiyhteistyötä

Kuva täältä.
Jopa oli taas haastava haaste! Mietin päätäni puhki monen päivän ajan, että mistä rakkaasta TV-sarjasta sitä raaskisi tedä kynnet ilman totaalista katastrofia. Kelasin mielessäni läpi kaiken Game of Thronesista Breaking Badiin. Lopulta epätoivoisena selatessani leimalaattakokoelmaani läpi ideoiden toivossa melkein kiljaisin ääneen kun löysin tämän jonkun feikki-Ebay-laatan, jossa oli miltei samanlainen kiehkura kun Avatar the Last Airbenderissä ilman symboli! Onko täällä muita Avatariin hurahtaneita? :D Ja ei, siitä elokuvasta ei tarvitse keskustella...


Siitähän se idea sitten lähti. Päätin tehdä kynsien kärkiin Aangin päässä olevaa nuolta muistuttavat teippiviritelmät ja leimata "ilmasymboleja" vähän pitkin poikin. Ihan hauskat näistä tuli, vaikken saanutkaan teippien rajoja ihan suoriksi. Uudet leimauslakkani eivät vieläkään ole käsissäni, joten tein nämä leimat Sally Hansenin Whirlwind Whitella, mikä ei ole mikään ihanteellisin leimauslakka. Pahemminkin olisi voinut mennä! Pohjalla on muuten kaksi kerrosta OPI:n Taupe-Less Beachia. Kärjissä on yksi kerros Kikon ihanaa sinistä lakkaa nro.340.


En jaksanut tehdä teippailuja kuin toiseen käteen, joten päädyin testaamaan monivärileimausta oikeaan käteeni. Leimasin etäisesti lootuksenkukkia muistuttavia kuviota sinisellä ja valkoisella MoYoun Pro Collection XL laatasta 11. Lootus on muuten tärkeässä roolissa Avatarissa ;) Leimoista ei tullut mitään kaikista tarkkareunaisimpia, mutta pidin kyllä kokonaisuudesta! Hyvin mätsäsivät molemmat kädet yhteen. vaikka koristelut olivatkin erilaiset. Unohdin taas ottaa pullokuvat, mutta ei anneta sen haitata menoa. Sain tuossa viikko sitten sähköpostia Born Pretty Storelta ja sieltä kysyttiin haluaisinko joitakin tuotteita testiin. Tiedän kyllä, että nykyään on enemmän kynsiblogeja, jotka eivät tee yhteistyötä kyseisen puljun kanssa kuin niitä jotka tekevät :D Tämän blogin tarkoitus ei missään vaiheessa ole ollut mikään bisneksen tekeminen, vaan tämä on minulle rakas harrastus. Siksi en ole ikinä ollut itse yhteydessä mihinkään sponsoreihin, enkä edes haluaisi ryhtyä mihinkään lakkakokoelmien swatchaamiseen ihan ajanpuutteenkin vuoksi. Mutta tällainen kivan pikkukrääsän testaaminen sopii minulle mainiosti :) Jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa täällä blogissa siis tulee näkymään erilaisten kynsikoristeiden testailua PBS:ltä. Mutta näin ihan aluksi minulla olisi tarjota tällainen alennuskuponki teille lukijoilleni! Koodilla VZL91 saa siis 10% alennusta tilauksesta :)


6 kommenttia: