tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vappukynnet part.1

Halusin kuollakseni tehdä värikkäät vappukynnet jo eilen. Pääni suorastaan pursuaa kaikenkirjavia ja -kimaltavia ideoita, joihin sisältyy tietenkin paljon glitteriä, strasseja ja fimoja. Mutta kun tänään piti leipoa vappumunkkeja. Fimot saivat odottaa, ihan kanssaihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Miltäköhän maistuisi taikinanyytin sisällä uppopaistettu fimo? Munkeista tuli muuten aivan taivaallisia. Leivoimme poikaystäväni kanssa älyttömän vuorellisen munkkeja tällä Kinuskikissan ohjeella. Nämä kynnet olivat hieman leipomisystävällisemmät, kuin suunnittelemani fimounelmat. Nekin ovat kyllä tulossa! Aion askarrella sellaiset heti tänään illalla.


Nämä olivat superhelpot ja nopeat tehdä. Lakkasin ensin kaksi kerrosta Lumenen Golden Sandilla ja sitten pilkuttelin dotting toolilla pinkkejä ja violetteja pisteitä Golden Rosen Holiday-kokoelman 62:lla ja Isadoran Purple Crushilla. Näin ekstrarouheita kynsiä en ole varmaan ikinä tehnyt, tekstuuria tekstuurilla! Minusta nämä lakkaukset ovat tosi hauskat, ihankuin kynteni olisivat sairastuneet vappurokkoon. Äitini mielestä nämä ovat kamalat, ja tavallaan kyllä ymmärrän senkin :'D Mutta ainakin pirteät!


Tämä on kyllä sellainen väriyhdistelmä, että ei tulisi lakattua kynsille muutenkuin näin vappuna tai ehkä johonkin naamiaisiin. Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa lakkaamaan kaikki kynnet tekstuurilakalla. Turhan usein tulee lakattua skitlettestä ehkä yksi kynsi tekstuurilla. Melkein pääsee unohtumaan kuinka symppiksiä nämä hiekkalakat ovatkaan. Mutta mitäs mielte te rakkaat lukijat olette? Ovatko vappukynteni hauskat vai hirveät?


16 kommenttia:

 1. Hauskat on, tykkään :)
  Täälläkin munkkeja paisteltu vino pino, ja simakin valmista :)
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Vappurokko! :D Ihan hauskathan naa on!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköiset! Ihanan pirteet kynnet. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! ^_^
  Mie kans olen täällä miettinyt pääni puhki minkälaiset kynnet teen vapuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! Miä oon kerenny jo seuraavatkin vappukynnet väsäämään :p

   Poista
 5. Hiekkalakat on niin unelmaa<3 en omista yhtään, nyyh :( pitäis hieman ryhdistäytyä sen asian kanssa! Mulla tulee ihan noista palluroista mieleen ilmapallot ja nehän jos mitkä liittyy vappuun. Vappurokko kieltämättä on aika hyvä nimitys näille, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho! Mä komennan sut hankkimaan ainakin yhden nyt hetimiten! :D Niillä on niin helppo lakatakin :)

   Juu mullakin tulee näistä ilmapallot mieleen. Hhah kiitoksia :D

   Poista
 6. Äänestän hauskan puolesta :) Ihanan retrot!
  Mulla myös on tänään munkinpaisto edessä, ajattelin käyttää samaa kinuskikissan ohjeta, hyvä kuulla että se toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Huomasin Facebookista, että sun munkinpaisto oli mennyt keskimäärin hyvin :'D Toi homma on kyllä paljon helpompaa, jos on neljä kättä tekemässä. Meillä ei testimunkkien jälkeen jäänyt kuin yksi sisältä raa'aksi, eli aika hyvä suoritus!

   Poista