tiistai 22. huhtikuuta 2014

Cirque Panacea

Kylläpä taas kesti tämän postauksen kanssa! Mutta tässä olisi vihdoinkin swatchit Cirquen Heritage-kokoelman Panaceasta. Todellinen kaunotar tämäkin. Nähdessäni ensimmäiset kuvat tästä kokoelmasta, innostuin tästä sävystä kaikista eniten. Mutta nyt testailtuani tämän ja edellisen postauksen Cerilloksen, taidankin tykätä Cerilloksesta enemmän. Mutta se ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö Panacea olisi upea! Tällä kertaa on tarjolla hieman huonoja kuvia, jostain syystä suurin osa ottamista kuvistani olikin ihan tärähtäneitä.


Koostumus oli hieman hankalampi kuin Cerilloksella. Tämä meinasi raidoittua ja hieman kaljuuntua, mutta kieli keskellä suuta sai lakattua ihan siististi, niin että kaksi kerrosta riitti. Koostumus oli paksuhkoa, mutta painui kasaan kuivuessaan. Panacea ja Cerillos tuoksuvat molemmat jotenkin makealta. Mielestäni näiden ei pitäisi olla mitään tuoksulakkoja, olen ollut hyvin hämmentynyt näiden kanssa! Te, joilla on enemmänkin Cirquen lakkoja varastossa, osaisitteko sanoa tuoksuvatko ne oikeasti makeammalta kuin tavalliset kynsilakat?


Holoefekti on oikein kaunis. Kunnon kuvia minulla ei siitä tietenkään ole :'D Mutta onhan tämä kaunis pääsiäisen vihreä ilman sen suurempaa säihkettäkin. Ehdoton kesälakka! Huomatkaa myös alla olevan kuvan auton mittaristo ja muu asianmukainen kuvausrekvisiitta...

4 kommenttia: