sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Upea, upeampi, upein

Jos joku teistä on vailla täydellisen tyrmäävän upeaa punaista kynsilakkaa, tässä olisi potentiaalinen ehdokas, nimittäin Paesen 314. Olen saanut tämän lakan testiin Facehelsingiltä. Vaikka tämä onkin miittilakka, kerron tietenkin rehellisen mielipiteeni. Ärsyttää jotkin ihmiset lähinnä tuolla Facebookin puolella, jotka leimaavat heti "mainospuheeksi", jos usklataa kehua sponsorilta saatua tuotetta. Eivät bloggaajat ihan lämpimikseen löpise. Minä en ainakaan tiedä yhtään bloggaajaa, jolle maksettaisiin kirjoitetuista arvosteluista jälkikäteen sen mukaan kuinka positiivisia ne ovat. Eiköhän se useimmiten mene niin, että bloggaaja saa tuotteen ilmaiseksi, arvostelee sen ja that's it. Ei mitään salaliittoteorioita.


Mutta sitten takaisin tähän Paesen ihanaan lakkaan. Halusin klassisen kauniit kynnet viininmaistajaisiin, ja tämä lakka suorastaan kiljui nimeäni kaapissani. Nämä lakkaukset osoittautuivat täydellisiksi punaviinin kavereiksi, kovasti sain kehujakin. Onhan tämä yksinkertaisesti upea lakka! Paesen suti on mielestäni sopivan ohut, kun en paksuista oikein pidä. Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, jotka levittyivät suorastaan naurettavan helposti. Olen lakannut tällä kerran aikaisemminkin, mutta silloin 314 ei tehnyt yhtä suurta vaikutusta, koska taisin leimata tuohon päälle jotakin rumaa. Mutta nyt yksinään tuo upea kiilto pääsee oikeuksiinsa!


Myös lakan kestävyys on hyvä. Mitään kärkikulumia ei tullut, vaikka olinkin shamppanjan ja kuuden viinilasin jälkeen aika tillintallin. Täytyy muuten sanoa, että pidän viinien juomisesta paljon enemmän ruoan ääressä mukavassa porukassa, kuin muistiinpanoja tehden vieraiden, itseäni vähintään 20 vuotta vanhempien eksperttien kanssa :D Nämä lakkaukset muuten kestivät hyvin myös seuraavan päivän tiskaukset, ja ovat itseasiassa vieläkin kynsilläni. Eli kovasti peukkua Paesen 314:lle! 


10 kommenttia: