tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kolme uutuutta yhdellä iskulla

Sormet suorastaan syyhysivät päästä käyttämään uusia Gina Tricotin lakkojani! Täytyy sanoa, että inspiroiduin myös hieman näistä Nannen tekemistä rock-kynsistä. Aivan upeat! Tosin ei näissä minun kynsissäni ole samaa kuin värimaailma. Uskaltauduin myös pitkästä aikaa tekemään liukuvärin. Eikä minulla tietenkään ollut yhtään käyttämätöntä meikkisientä, joten puolikuivalla sudilla tökin. Ei ehkä kaikista liukuvin liukuväri tullut, mutta menettelee kuitenkin.


Leimatkin jäivät kärjistä hieman vajaiksi, mutta pienistä ei olla! Gina Tricotin Punk, eli tuo metallisen musta lakka, joka poikaystäväni mielestä näyttää kuulemma kaviaarilta (en ymmärrä), nousi heti lempparilakkalistalleni. Peitti yhdellä kerroksella ilman minkäänlaisia ongelmia. Tämä tuo koostumukseltaan mieleen Isadoran Silk Roadin, jota olen käyttänyt esim. täällä. Punkia on käytetty myös peukalon ja nimettömän liukuvärissä, samoin kuin Tiia Vanhatapion Mercurya ja Gina Tricotin Sparkling Silveriä.


White taas osoittautui aivan maineensa veroiseksi. Kahdella kerroksella sai peittävän ja kauniin tasaisen lopputuloksen. Kiillosta puhumattakaan. Lakka oli paljon maitomaisempaa kuin yleensä käyttämäni Sally Hansenin Whirlwind White. Hansenin lakka on paljon tahmeampaa, mutta raidoittuu ensimmäisellä kerroksella vähemmän kuin Gina Tricot. White on myös paljon puhtaampi ja kirkkaampi valkoinen. Molemmille kuitenkin löytynee pysyvä paikka lakkakaapistani.


 Olen kuolaillut pitkään OPI:n Push and Shovea, mutta mihin minä sitä tarvitsen kun on tämä Dependin peililakka? Miten nämä kaksi eroavat toisistaan kuin hinnalla ja sillä, että Dependillä pystyy leimaamaan ja OPI:lla ei? :D Keskisormessa on yksi kerros Dependiä, jolla myös etusormen ja pikkurillin leimat on tehty. Alla vielä kuva käytetyistä lakoista, eli Gina Tricotin Punkista, Sparkling Silverista ja Whitesta, sekä Dependin peililakasta. Tiia Vanhatapion Mercury unohtui kuvasta.


6 kommenttia:

  1. Vau! Ihanat kynnet. :) Ihania lakkoja.

    VastaaPoista
  2. Nää on hienot! Wau! ^_^
    Miulla on myös tää Punk lakka ja se on ihan ehdoton lakka rock-kynsiin :P
    Mutta nyt täytyy kyllä hankkia myös toi Sparkling Silver, näyttää sen verran hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Juu kannatan Sparkling Silverin hankintaa :P

      Poista
  3. Musta-hopea-valkoinen yhdistelmä uppoaa meikäläiseen täysillä :) Hienot! ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, jotenkin tuo yhdistelmä aina vaan toimii :) Kiitos!

      Poista