sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Inspiraatio?

Nojaa, taaskaan ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Kuvatkin ovat vähän mitä ovat. Minulla on hieman isnpiraatio hukassa lakkailun kanssa. Pitää miettiä hirmu kauan, että mitä sitä oikein laittaisi kynsille, ja kaikki persoonalliset ideat kiljuvat poissaoloaan. Ja sittenkun vihdoin keksin edes jotain, niin lopputulos on aina enemmän tai vähemmän tökerö. Mutta ehkä tämä tästä. Toivottavasti täällä on edes pari lukijaa jäljellä kun taas löydän pyhän lakkailuintoni. 


Etusormessa ja nimettömässä on kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista, etusormessa kolme kerrosta Kikon 288-numeroista lakkaa ja peukalossa sekä pikkurillissä on kolme kerrosta China Glazen Full Spectrumia. Lisäki keskisormessa on valkoisen lakan päällä yksi kerros pinkkiä Kikoa. Teippailu ei tällä kertaa oikein onnistunut, koska en antanut valkoisen lakan kuivua tarpeeksi. Eli kun vedin teippejä pois, valkoista lähti mukana ja minun piti paikkailla raitoja Kissin nail art -lakalla. 


Pitäisi ehkä osallistua johonkin lakkaushaasteeseen, niin olisi ainakin selkeät sävelet mitä lakkailla. Instagrammissa pyörii vaikka millaisia haasteita, mutta olen löytänyt tälle kuulle vain sellaisen 31-päivän haasteen, eikä minulla todellakaan ole aikaa vaihtaa lakkauksia joka päivä! Enkä toisaalta halua skippailla joitain päiviä, koska silloin joutuu taas valitsemaan, että mitä tekee :D On tämä elämä vaikeaa. Mutta tuossa alla olisi vielä kuva käytetyistä lakoista.


6 kommenttia:

  1. Googlehan on täynnä erilaisia lakkaushaasteita :) ja facessakin taitaa olla ryhmä nimeltä lakkahaaste (tmv) jossa on viikottainen haaste. Mut eiköhän se inspis sieltä taas nosta päätään kun aikaa on enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä itseasiassa kuulun tohon lakkaushaaste-ryhmään, mutta se on vähän kuivunut kasaan. Kyselin jo mun poikaystävältäkin ideoita, mutta siitä on tulossa postausta myöhemmin... :D

      Poista
  2. Kivathan nämä kynnet on! Kauniit lakat jotka sopivat hyvin keskenään yhteen ^_^

    VastaaPoista