lauantai 21. joulukuuta 2013

Simppelit joulukynnet

Onnistuimpa vihdoinkin tekemään 'oikeat' joulukynnet! Vajosin niinkin alas, että lainasin äidiltäni Mavalan pikakuivattajaa saadakseni tehtyä muitakin kuin viimeaikaisia tekstuurilakkauksia. Ja näistä tuli mielestäni aivan ihanat! Jouduin (taas) lyhentämään kaikki kynteni, kun kuvauskädestä katkesi keskisormi niin alhaalta. Mutta kyllä näihin lyhyisiinkin saa tehtyä kivoja lakkauksia.


Harmittaa kun kuvista tuli näin huonoja! Mutta kyllä näistä nyt idea välittyy. Tämä on ehkä lempparikoristelutyylini, siis sutia noita eripituisia viivoja kärkiin. Näyttää aina yhtä hauskalta. Ja niin tykkään tuosta Miyon Papay/Mango-tuoksulakasta. Onnekseni huomasin, että sen tuoksu on hieman laimentunut edellisestä kerrasta. En pidä voimakkaista hajuista, mutta rakastan tuota väriä ja koostumusta. Yksi kerros peittää täydellisesti ja tämä on todella helppo levittää. Eikä yhtään valu. 


Ja tietenkin piti käyttää THE-joululakkaa, eli China Glazen Ruby Pumpsia. On se vaan niin nätti ja jouluinen.
Yllätyin positiivisesti Tiia Vanhatapion Fool's Goldista. Sitä tarvitsi laittaa näin lyhyisiin kynsiin vain yksi kerros, eikä kuivumiseenkaan mennyt kohtuuttomasti aikaa. Ei ollenkana paha euron lakaksi. Alla vielä kuva käytetyistä lakoista. 

Jos jollakulla pyörii nurkissa käyttämättömänä tuollainen Miyon Papaya/Mango, niin saa tehdä tarjouksia! Ostaisin mielelläni pois, koska tämä omani alkaa uhkaavasti loppua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti