perjantai 25. lokakuuta 2013

Rokeista rokimmat!

Tällaiset lakatessa syntyvät kynsi-ideat usein osoittautuvat juuri niiksi parhaiksi! Näistä tuli mielestäni aivan mahtavat! Näillä kynsillä kävin myös lomailemassa Tallinnassa, ja shoppailuista siellä on tulossa postausta tässä lähiaikoina. Lakkasin nämä reissua edeltäneenä iltana, ja lightboxittomana ajattelin ottaa kuvat aamupäivällä, mutta ei... ulkona oli puolenpäivän aikaan pimeää kuin jätesäkkiteltassa. Joten tiedossa on nyt karmeita salamavalokuvia.


Lakkasin pohjalle kaksi reilua kerrosta Color Clubin Daisy Does It:iä ja tein kärkiin paksuhkon vähän ranskistyyppisen mustan rajauksen A-Englandin Bridal Veil:illä. Tämän kaunokaisen ystäväiseni Ida diilasi minulle I Love Me-messuilta. Sitten sudin ohuella sivelimellä epäsymmetrisiä viivoja; keltaisella mustan puolen päälle ja mustalla keltaiselle. Hauska lisämauste tuli vielä siitä, kun Daisy näyttääkin vaaleanvihreältä mustan päällä.


Innostuin näistä niin paljon, että on aivan pakko kokeilla sellaisia valumakynsiä piakkoin! Varsinkin nyt halloweenin lähestyessä Instagrammissa on näkynyt upeita 'verisiä' versioita. Nämä kynnet ovat kyllä rokeimmat mitä olen tähän mennessä tehnyt! Bridal Veil on ensimmäinen A-Englandini. Lakka teki koostumuksellaan ja pigmettisyydellään vaikutuksen, mutta sudin karvat sojottivat joka suuntaan! Tarkkaa jälkeä oli todella vaikea tehdä. Onko tämä yleistä vai onko minulle sattunut jokin maanantaikappale?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti