maanantai 7. lokakuuta 2013

Omeletteja

Tarkoitushan ei ollut tehdä mitään munakaskynsiä, mutta sellaiset näistä nyt tuli, olen mä vaan niin hyvä. Näistä piti tulla sellaiset tosi coolit ja retrot, mutta ei sitten! :D Olen aivan ihanastunut OPI:n mattapäällyslakkaan, voisin sutia sitä joka lakkauksien päälle. Ainut mikä siinä harmittaa, on se, että sen kanssa pitää varoa paljon enemmän kuin Sechen kanssa ettei lakat leviä. Ja ikinä ei voi olla varma tuliko sitä aivan joka kohtaan, ja sitten jää kiiltäviä alueita, niinkuin kuvissa näkyy.


Ja voi hirvitys mikä lakka tämä Nails Matt-sarjan Neon Yellow oli! Suti oli huonoin mitä olen IKINÄ kokeillut, sellainen iso epämääräisen muotoinen möhkäle, josta sojotti karvoja joka ilmansuuntaan. Olisi ollut fiksua lakata tätä valkoisen päälle, mutta halusin kokeilla tätä ihan yksinään. Neljä kerrosta tarvittiin, viidennenkin olisi voinut laittaa ettei olisi kuultanut läpi. Plussaa tulee sentään nopeasta kuivumisajasta.


Harmittaa kun "munakkaat" vähän levisivät, vaikka omasta mielestäni annoin niiden kuivua tarpeeksi kauan. Noh, eivätköhän nämä muutenkin lähde vaihtoon jo tänään. Täytyy joskus lakkailla Neon Yellowia valkoisen päälle, koska onhan tuo väri ihana! Ihan ei kärsivällisyys riittäisi 4-5 kerrokseen lakkaa joka kynnelle. Alla vielä potretti käytetyistä lakoista, eli OPI:n mattapäällyslakasta, Nails Matt Neon Yellow:sta, China Glazen Liquid Leatherista ja Mavalan Whitestä.


4 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä tuo keltainen lakka :D

    VastaaPoista
  2. Haha, voi ei, nyt kun sä sanoit että ne näyttää munakkailta, en voi katsoa noita kynsiä enää normaalisti :D

    VastaaPoista