lauantai 7. syyskuuta 2013

Appelsiinia?

Koneellani on ollut vakavia ongelmia itsetuntonsa kanssa, enkä ole esim. saanut kuviani käänneltyä oikeinpäin, tai ylipäätänsä mitään tiedostoja auki. Siksi siis venähtänyt postausväli. Mutta nyt on kone saanut hellää terapiaa poikaystävältäni ja toimii kuin unelma! Eli nyt parin päivän sisään on tulossa kaikki missatut kynnet tänne blogiin :)


Koin yksi ilta täydellistä kynsi-ideattomuutta, joten kysyin poikaystävältäni millaiset kynnet tekisin. Vastaukseksi tuli appelsiinikynnet ja pakkohan niitä oli yrittää! Koitin kovasti googlailla mallia, mutta törmää tiettyihin ongelmiin hakusanalla 'orange nails'... Noh kyllä siellä ehkä kolmet appelsiinit oli.


Ei näistä nyt ihan appelsiinien näköiset tulleet, mutta kivan väriset ainakin. Tykkäsin kovasti, vaikka vähän kömpelöt noista valkoisista väkerryksistä tulikin. Täytyy hehkuttaa jälleen Kikon lakkoja, ne peittävät ja levittyvät helposti. Värit ovat upeita, eivätkä ne maksa paljon mitään. Mutta sitten se saatavuus... :D


Vähän noista vaaleamman oransseista kärjistä tuli mieleen Aku Ankan nokat. Käytin näihin siis Kikon 357 ja 356. Valkoiset suhrut on tehty Kiss:n koristelulakalla.



6 kommenttia: