keskiviikko 28. elokuuta 2013

Scifi-auringonkukkia

Innostuin kukkateemasta edellisten kirsikankukkakynsien jälkeen ja lakkailin auringonkukantapaisia sotkuja peukaloihin ja nimettömiin. Tämä Kikon Mirrors 627 olisi kyllä päässyt paremmin oikeuksiinsa ilman mitäään ylimääräisiä sotkuja. Ihan mukavat kynnet nämä kuitenkin ovat, eivät herätä sen kummempia tunteita suuntaan taikka toiseen. Ensimmäisenä tosin tästä vihreästä sävystä tuli mieleen scifi-leffat ja alienit...


Olin kyllä lukenut että nämä Mirror-lakat raidoittuvat helposti ja ovat siten aika vaikeita, mutta kyllä tästä kyseisestä yksilöstä selvisi ilman harmaita hiuksia. Kyllähän tuohon pintaan raitoja jäi, mutta eivät ne menoa haittaa! Peilipinta on aivan ihana.


Nämä kuvat on otettu kaksi päivää lakkaamisen jälkeen, koska yksinkertaisesti unohdin :D Nämä lohkeilivat kärjistä jo ensimmäisenä päivänä (minusta alkaa tuntua että vika on paksuuntuneessa aluslakassani...) joten näitä piti hieman korjailla, eikä se onnistunut kovin huomaamattomasti tällaisella peililakalla.


Olisi pitänyt tajuta maalata tuo kukkanen toiselle reunaa peukalon kynttä niin olisi saanut edustavampia kuvia otettua. Peukalossa oleva kukkanen vieläpä onnistui jotenkuten, nimettömässä näyttäisi olevan vain joku epämääräinen oksennus. Mutta jälleen kerran; harjoitus tekee metsurin!


Kamala kuvatulva tällä kertaa, mutta tuo peilipinta on vaan niin kiva! Näihin lakkauksiin käytin siis Kikon 627, Gina Tricotin Aspen Gold ja Sally Hansenin Gilded Lily. Alla vielä kuva näistä söpöläisistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti