tiistai 11. maaliskuuta 2014

Babybluet ulkoilemassa

Vein kynteni tänään ulkoilemaan landelle! Ja koska siellä oli niin ihana ja aurinkoinen sää, oli pakko pysähtyä ottamaan kynsikuvia vasten lehmänlantaista peltoa. Eikös olekin mahtava otos tuossa alapuolella? Kesken lenkin pysähdyin ja kaivoin taskusta kännykkää ja otin lapasta kädestä, niin heti älysi poikaystäväni kysyä, että aionko ottaa kynsikuvia? :'D Mitäs te lukijat, onko välillä mukava nähdä tällaisia poikkeuksellisten olosuhteiden kuvia?


Pidän näistä kynsistä tosi paljon. Ihana vauvansininen tämä Miyon Tropicana, jonka kirppistelin tässä vähän aikaa sitten. Sitä tarvitsi sutia vain kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Minun nenääni tämä tuoksulakka ei tuoksu yhtään erilaisemmalta kuin samaisen merkin Papaya/Mango. Peukalossa ja nimettömässä on kaksi kerrosta Maybellinen Light Up:ia. Todella rouhea tekstuurilakka! Tämän kanssa kelpaa paistatella auringonvalossa. 


Ja viikon kuivimmat kynsinauhat -palkinto menee.... minulle! Tämäkin kuva on otettu auringonvalossa, mutta sisätiloissa ja tavallisella kameralla. Kevyehkö ero tuohon peltoversioon. Leimat on, kuten tavallista, tehty Dependin hopeiselle peililakalla. Kyllä tämä leimaaminenkin taitaa pikkuhiljaa alkaa luonnistua. Onhan minulla nämä välineet olleet jo vuoden verran, että ehkä nyt alkaa olla korkea aikakin jo! :D Alla jälleen potretti käytetyistä lakoista.


8 kommenttia:

  1. Hienot kynnet ja hyvän värinen tuo sininen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Tuntuu tällainen sävy olevan vähän out tällä hetkellä, mutta minusta se on aivan ihana!

      Poista
  2. On kyllä ihanat kynnet, olkoon vaikka lannantuoksuinen pelto taustalla! :)

    VastaaPoista
  3. Upeat kynnet! ^_^ Ja näyttää aivan ihanalta toi Tropicana!
    Kiva välillä nähdä erilaistakin taustaa kuvissa :)

    VastaaPoista