keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Vihreää kimallusta

Viime viikolla lakkasin kynteni Essien Beach Bun Blu:lla ja itku meinasi tulla poistovaiheessa kun kynnet olivatkin kirkkaan oranssit ja sinitäpläiset! Kokeimpa siihen sitten klassista hammastahnakikkaa, ja toimihan se. Ainakin Pepsodent White Now ajoi asiansa hyvin :) Vähän nämä ovat oranssit vieläkin, mutta pahimmat sai jynssättyä pois kynsiharjalla. Lohdutukseksi piti kuitenkin lakata jotain kimaltavaa.


Nämä ovat ehdottomat lempparikynteni pitkään aikaan, oli pakko tuijotella koko ajan. Varsinkin kun viimeiset kesäisen aurinkoiset iltapäivät säihkyttivät tuota Golden Rosen hololakkaa. Instagrammiinkin piti napata tuplakuva bussipysäkin auringonpaisteessa :D 


Suhtauduin tähän lakkaan aluksi vähän skeptisesti, mutta tämä osoittautui varsin mainioksi tapaukseksi. Pieni, mutta tarkka ja jämäkkä suti, jolla sai lakattua tosi kivasti, eikä tarvinnut siivota ylimenneitä. Ainoa miinus on huono peittävyys, tällainen tulos tuli kolmella kerroksella ja vielä olisi voinut laittaa neljännenkin ettei kuultaisi kärjistä läpi. Mutta kesti monta päivää kynsillä ilman lohkeiluita ja kärkikulumaa.


Vallitseva suuntaus kynsimaailmassa tuntuu olevan paksujen sutien puolella, mutta minä kyllä tykkään enemmän kapeista! Ehkä olen vaan jotenkin tumpelo, tai ainakin yleensä en onnistu lakkaamaan siististi paksuilla sudeilla. Varsinkin Essien suomisudit aiheuttavat ongelmia minun apina-kourassani. Alla vielä kuva käytetystä lakoista eli Golden Rose 115 ja Lumenen Jewel green, joka on tämänhetkinen lempiglitterini.







2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä ihanat <3

    Täällä muuten toinen ohueitten sutien rakastaja. Essien Suomi-suti on musta aika karsea, lakat on aina kynsinauhoilla, kun sellaisella sudin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon:)! kiva tietää etten ole ainoa valtavirrasta poikkeaja:)

      Poista