keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Nudea & tekstuuria

Nyt tulee mammuttipostaus! Listalla olisi kahdet kynnet ja vähän suosituksia :) En uskaltanutkaan mennä maanantaisiin ylioppilaskirjoituksiin ilman kynsilakkaa, joten lakkailin tälläiset elegantin nudet kynnet. Tykkään tästä väristä aivan hurjana, vaikka väri onkin näin simppeli. En edes muistanut omistavani tällaista lakkaa, kaikkea sitä kaapista löytyy kun kaivelee! Vaikka kynnet olivat näin nätit, eivät kirjoitukset menneet oikein hyvin :/


Ollakseen Mavala, tämä lakka käyttäytyi todella hyvin. Peitti ensimmäisellä kerroksella, ei kuplinut eikä raidoittunut. Koostumus oli hieman paksuhko, mutta ei mitenkään ongelmallinen. Kaikinpuolin mukava lakka. Ja kesti kynsillä monta päivää, mutta tästä saamme varmaankin syyttää uutta aluslakkaani jota hekutan postauksen lopussa.


Yritin piristää näitä kynsiä parin päivän jälkeen lätkimällä sinistä ja vihreää glitteriä, mutta ei niistä kovin häikäisevät tulleet. Lakkailin sitten tilalle Golden Rose Holiday 56:lla. Se on kauniin punainen ja glitterinen tekstuurilakka, jota sitäkin tarvitsi levittää vain yksi kerros. Näiden holiday-lakkojen koostumukset heittelevät kyllä todella paljon, toisiin tarvitsee kolme kerrosta ja osaan vain yhden. Tekstuuriefektin voimakkuuskin vaihtelee.


Tekstuurilakoilla on niin kiva lakata, ne eivät valu kynsinauhoille, eikä tarvi huolehtia raidoittumisesta tai kuplimisesta. Lopputulos näyttää hyvältä vaikka lakkaisi silmät kiinni, ainakin melkein :D! Näin punaisissa kynsissä tulee tosi naisellinen olo, pitäisi useammin uskaltaa lakkailla kokopunaiseksi.


Äitini osti minulle vahingossa 'väärän' Essien aluslakan, mutta tämä all in one base on osoittautunut aivan mainioksi! Olen aikaisemmin käyttänyt Essien grow faster-lakkaa, mikä on kyllä saanut kyntemi kasvamaan nopeasti, mutta lakkaukset eivät ole olleet yhtä pitkäkestoisia kuin tämän uuden kanssa. All in one base on todella vetisen oloista, mutta tekee kynnen pinnasta sellaisen kovan ja liukkaan. 

Toinen suositus on Flormalin Cuticle remover. Ei sillä että ikinä olisin kokeillut minkään toisen merkin vastaavaa tuotetta :D Mutta tällä lähtee ylimääräiset kynsinauhat ja muu kuollut iho kynsien ympäristöstä. Sormet näyttävät huomattavasti siistimmiltä käytön jälkeen. Ja tosiaan investoin tähän kokonaiset 3e.



2 kommenttia:

  1. Kummatkin lakat ovat tosi kivan sävyiset :) miunkin pitäisi varmaan ostaa tuo Flormarin Cuticle Remover, miulla on Dependin oma ja jotenkin tuntuu että se ei toimi mitenkään kovin hyvin :/ ja tuo ei olisi pahan hintainen ainakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:) juuh miä ostin omani sieltä kampin putiikista (mikä on lopetettu jo?;o) että tuskin tuo maksaa enempää mistään tilattunakaan.

      Poista