maanantai 30. syyskuuta 2013

Koeviikon nudeja

Olen nyt todennut nämä kaikensävyiset nudelakat hyviksi koekavereiksi, ne ovat sopivan neutraaleja eivätkä vie kynsihöperön keskittymiskykyä! Kemian ylioppilaskokeisiin lakkasin simppelillä lämpimällä nudella. Se ei kuitenkaan yksinään hirveästi sytyttänyt, joten pistin mattalakat päälle. Ja sitten tykkäsin kovasti! Nämä näyttävät vähän Barbienuken sormenpäiltä :D


Kaverini joskus tyrkkäsi minulle tämän Goshin Miss Sweety-lakan, kun ei itse sillä kuulemma mitään tehnyt. Aika surullista kun lakkoja tulee ovista ja ikkunoista ;) Nämä kestivät muuten hyvin, mutta lakka alkoi kummallisesti halkeilla. Se ei siis irronnut kynneltä, vaan koko kynnen mitalle tuli sellaisia pieniä railoja, niinkuin johonkin kuivaan saveen. Liekö johtunut Goshista vai mattapäällyslakasta.


Täytyy ehdottomasti enemmänkin ruveta käyttämään tätä mattapäällyslakkaa! Aikasemmin olen hieman vierastanut sitä kun olen vaan nopeasti halunnut sutia pikakuivattajat päälle, ettei tarvitse varoa märkiä kynsiä niin pitkään. Mutta kyllä tämä mattapäällyslakkakin kuivatti kynnet yllättävän nopeasti. Suosittelen tätä OPI:a, kuluneella viikolla facebookin kynsikoristelut ryhmässä on mollattu ainakin Dependin ja H&M:n versioita.


Jossain vaiheessa menee kuitenkin raja pelkille nudelakkauksille, joten vaikka koeviikko on vielä kesken, oli aivan pakko keksiä jotain muutakin. Tarkoitus oli kuitenkin pysyä neutraalina edelleen, joten lakkasin viileän nuden pohjan ja leimailin päälle ruskeat leopardit. Näistä tuli tällaiset 'ihan ok'-kynnet.


Leimailu ei tällä kertaa mennyt ihan kuin strömsössä ja onnistuin sössimään oikean käteni aika pahasti, mutta onneksi siitä e tarvitse ottaa kuvia :D Sanotaan näin että se näyttää enemmän sillä elmukelmutekniikalla tehdyltä... Tämä Mavala ei vain jotenkin toiminut leimailuvälineiden kanssa yhtä jouhevasti kuin viime kertainen Dependini.


Mä niiiiiin odotan että tämä kaikki koerumba on ohi! Sitten lakkaan jotkut mahdollisimman neonit ja glitteriset kynnet! Odottakaa vaan. Alla vielä kuva käytetyistä lakoista. Mielestäni tuo Marron Glace olisi kivempi ilman tuota sinertävää shimmeriä. Tämänkin lakan olen tainnut saada samaiselta ystävältä kuin tuon ylemmän Goshinkin.



2 kommenttia:

  1. Oi miten kivan yksinkertaiset nuo jälkimmäiset kynnet! :) miulla oikein tekee pahaa kun joudun nyt olla neljä viikkoa ilman lakkoja kun on työharjoittelu :( jotenkin masentavaa kun on tottunut lakkaamaan kynnet joka toinen päivä suunnilleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Ja kyllä uskon, kun mulla tekee tiukkaa tämä kahden viikon nudeilukin :/ kaikki sympatiat sinne!:)

      Poista