keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syksyistä tekstuuria

Sunnuntai-iltana halusin lakata kivat kynnet mhdollisimman nopeasti ja päästä nukkumaan. Ja tässä tarkoituksessahan eivät tekstuurilakat ikinä petä! Äitini toi minulle Helsingin reissultaan kaksi Kicksin syyskokoelman tekstuurilakkaa, joten pitihän niitä kokeilla. Täällä Kotkassahan ei kynsilakkavalikoima päätä huimaa... Esimerkiksi keskustasta ei saa ostettua Essietä tai edes IsaDoraa. Mutta nämä sävyt ovat kuin luodut toisilleen.


Glitterisen Black Diamond-lakan koostumus oli paljon parempi kuin viininpunaisen Dried Pepperin. Pepper oli todella litkumaista ollakseen tekstuurilakka. Osaan kynsistä joutui laittamaan tätä kolme kerrosta, vaikka tummanpunaisen lakan luulisi olevan peittävä. Black Diamondia olisi voinut laittaa vain yhden kerroksen peittävään lopputulokseen, mutta pistin kuitenkin kaksi, että tekstuuriefekti olisi yhtä voimakas kummankin värisissä kynsissä.


Pidän näistä väreistä todella paljon, vaikka yleensä vihaankin syksyä. Varsinkin tämä viininpunainen sulatti sydämeni (huonosta koostumuksesta huolimatta). Nämä kynnet herättivät paljon ihastusta koulukavereissani, pojat halusivat ruokalassa vuoron perään kokeilla tuota tekstuuripintaa :D On minulla kyllä ihania kavereita, harvempi enää suhtautuu tähän kynsiharrastukseeni friikkiytenä :) Alla vielä kuva käytetyistä lakoista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti