maanantai 15. huhtikuuta 2013

Violettia-haaste

Facebookissa on pystyssä tosi kiva lakkaushaaste-ryhmä, jonne tulee joka sunnuntai uusi haaste ja osallistua voi ihan oman fiiliksen mukaan, eli kaikkiin haasteisiin ei ole suinkaan pakko osallistua. Tällä viikolla aiheena on simppelisti liila/violetti. Minusta tämä on tosi kiva systeemi, tulee kokeiltua uusia juttuja! Koska esimerkiksi juuri liila on sellainen väri, joka ei muuten kynsilleni eksyisi. Tämän ryhmän kynsiä löytää muuten Instagrammistakin tagilla #lakkaushaaste. Ja muistuttelisin edelleen itse löytyväni sieltä nimellä viv3ka ;)


Aaaaaaand bubbles again! Joko vika on mun lakkaustyylissä tai pikakuivattajassa, en usko että kaikki lakat tuosta noin vaan olisivat yht'äkkiä päättäneet alkaa kuplimaan. Kuplista huolimatta nämä ovat oikein kivat vaikka lilat ovatkin. Sopivat hyvin yhteen uuden ihanan ulkoasuni kanssa! :D Taustan ja bannerin takana on ystäväiseni Havu, koska itsehän en todellakaan saisi mitään tällaista aikaan.


Argh! Katsokaa nyt noita ihania kuplia... Kuplat ilmestyivät vasta kuivumisvaiheessa, muutoin tuo alin vaaleanliila lakka on sileä ja kiiltävä kuin peili. Näihin käytin Mavalan Glasgow:ta, Orlyn Ultravioletia ja Kone Helsingin U16:ta. Ihan kiva yhdistelmä tuli. (Kuvausboksi on jo suunnitteluvaiheessa!...)


Mitä mieltä olette lakkaushaasteesta? Aioitteko osallistua? :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) ja kyllä osallistun haasteeseen kun ylläpitäjä olen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) nojoo'o :D keksittekö noi aiheet yhessä vai mikä on käytäntö?

      Poista
    2. Juu myö keksittiin noita yhessä :) ja vähän suunniteltiin etiäpäi mitä tulis milläkin viikolla :D

      Poista