perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hopeista holoa ja epäsuosituksia

Koululiikunta ei ole mitenkään kynsiystävällinen laji. Tulipa sekin todettua tällä viikolla, kun käsipalloilu päihitti  kynteni :/ Nyt sitten mennään tällaisilla nysillä, mutta pahemminkin olisi tietusti voinit käydä. Näillä kynsillä lähdetään tänään viihteelle, pitkästä aikaa! 


Nämä ovat kaikin puolin sellaiset "ihan okei"-kynnet. Vähän tuo etusormen kukkanen levisi kun tiputin sen päälle vahingossa ison tipan väritöntä lakkaa. Tykkän tosi paljon tuosta holoefektistä, joka ei tietenkään vedä vertoja millekään Color Clubille, mutta on oikein kiva ollakseen Kone Helsingin lakka. Ja kliseisestihän tämä näyttää paljon paremmalta luonnossa... :D


Ja taas kerran blogger ei voi lisätä kuvia oikeinpäin!! En ymmärrä missä on vika! Ärsyttävää... Näihin kynsiin käytin Dependin 'peiliefektistä' lakkaa 223, jonka päälle lakkasin Kone Helsingin 814:ta ja tein kukkaset Kiss:n nailartlakoilla (unohdin valkoisen kuvasta). Molemmat olivat kaikinpuolin helppoja levittää, mutta veikkaisin ettei Kone Helsinki yksinään riittäisi peittämään useammallakaan kerroksella.


Sitten minulla olisi sanottavaa Kicksin kynsilakoista. Isäni osti minulle kolme sellaista ylläriksi, mutta sittenkun kokeilin niitä poikaystävääni (tilapäisesti :D), niin totesin ne todella litkuisiksi ja ohuiksi. Päätin kuitenkin vielä kokeilla itselleni alla näkyvää mintun vihreää lakkaa, ja täytyy sanoa että oli kyllä todellista kuraa! Ei meinannut peittää millään, jätti kaljuja kohtia ja sudin jälkiä, kuivui huonosti ja rapisi pois jo seuraavana aamuna, kun illalla olin lakannut. Jokainen kokeilemani Seppälän halpislakkakin pesee nämä kyllä menne tullen.


Harmittaa kyllä aika paljon, ainakin iskän mukaan nämä eivät mitään halpoja olleet ja ovat kuitenkin noin kivan värisiä. En vielä ole keksinyt mitä aion tehdä näille. 
Toinen ehdotoman välteltävä asia on nykyään Seppälässä myytävät kynsikoristeet, tai ainakin ne mustat rusettistrassit. Päästävät kamalasti väriä vaikka muuten ovat söpöjä ;( Vaikka päällyslakkaa koittaisi laittaa kuinka varovaisesti, musta väri irtoaa silti. Mutta nyt on saarna saarnattu, ensi kerralla ehkä jotakin positiivista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti