maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pilkkuhaaste

Tämän viikon lakkaushaasteena oli koristella kynnet dotting toolilla. Täytyy sanoa etten vieläkään hallitse sen käyttöä kunnolla, varsinkaan vasemmalla kädellä, vaan pilkuista tuppaa tulemaan milloin minkäkin kokoisia ja muotosia. Nämä kynnet onnistuivat ihan kohtalaisesti, joskin jouduin tekemään kaksi konaan uusiksi kun ihana pikkuveljeni tuli heilauttamaan pöytää kesken taiteilun ja sitten vain tökkäsin yhden kynnen märkänä talouspaperiin...


Ja niinkuin näkyy, onnistuin hieman levittämään pilkkuja pikakuivattajalla, vaikka kuinka olin antavinani niiden kuivua.Mutta näistä tuli mielestäni oikein kiva ja karkkiset, vaikka tosi yksinkertaiset ovatkin. Täytyy kyllä sanoa että tästä OPIn You're Such a Budabestista on tullut yksi lempparilakoistani, se on niin söötti (vaikka meinaakin välillä kuplia).


Tässä vielä poseeraus toisen käytetyn lakan kanssa, eli Essien Too Too Hot. Tämä on aivan uusi hankinta, jonka äitini suostui ostamaan minulle jos tulisin perjantaina baarista hyväkuntoisena :D lahjontaa ja kiristystä :D! Samalla reissulla sain Essien Help Me Grow- aluslakan, joten tuloksia odotellessa. Huomatkaa muuten alla oleva arvontamainostus:)





6 kommenttia:

  1. Ompas kivan pirtsakka väriyhdistelmä! Naurahdin vähän tuolle äitisi lahjonnalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:)nomutta toi oli ihan toimiva kauppa, toivottavasti ois voimassa jatkossakin :Dd

      Poista
  2. Kivat on kynnet :)
    Aika hyvä mielikuvitus siun äiskällä ;D

    VastaaPoista
  3. Miksei mua ikinä noin lahjottu :D ois kyllä kelvannut :DD ihanan väriset nuo kummatkin lakat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja munkin mielestä nää on söpöset. Ja kyllä kelpaa :D

      Poista