sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kultaista kaviaaria

Törmäsin tässä muutama viikko sitten Kotkan Sokoksessa tälläisiin Laylan Caviar Effect- helmipulloihin ja olin pyörtyä järkytyksestä, kun tänne vihoviimeiseen peräkylään asti oli eksynyt jotakin näin edistyksellistä! :D Mielestäni nämä kultaiset mikrohelmet on kuin luotu Jolly Jewels 117:n parhaaksi kaveriksi. Näiden jollyjenkin kanssa olen hieman myöhässä, vasta tällä viikolla sain niitä hankituksi.


117 oli vähän vaikea levittää kun siinä oli niin paljon noita kovia hileitä. Vielä vaikeampi olikin sitten poistaa noita ylimenneitä hileitä sun muita niinkuin kuvastakin näkyy. Mutta tykkään kyllä silti tosi paljon:)!  Olen ihan tyytyväinen tuohon kaviaarikynteen näin ensimmäisellä kerralla. Kauempaa katsottuna kaljut kohdat eivät ole niin häiritseviä.


Vähän 117 saattaa näyttää suomustetulta kultakalalta mutavellissä, mutta kun ei zoomaile näin lähelle niin kyllä tämä on ihan viehättävä kokonaisuus. Toimivat oikein pätevinä bilekynsinä eilen, ja helmetkin pysyivät! Hankintalistalla on ehdottomasti lisää erivärisiä helmiä. Mutta tässä käytetyt lakat eli Jolly Jewels 117 ja Kiss:n musta nailart lakka, jota laitoin helmien alle, sillä se on ainut musta lakka jonka tällä hetkellä omistan.




2 kommenttia: