torstai 14. helmikuuta 2013

Tanssikynnet!

Huijasimpas ja teenkin vanhojentanssipostauksen jo nyt etukäteen ja ehkä raportoin vielä myöhemmin montako kertaa kaatusin jne.. ! Tykkään näistä kynsistä aivan tosi paljon, edes yksi asia mikä onnistui näiden tanssien yhteydessä. Tähän mennessä jotakuinkin _kaikki_ on mennyt pieleen. 
1) en päässyt oman parini kanssa samaan harjoitteluryhmään
2) jouduin miltei joka harjoituksissa tanssimaan eri ihmisten kanssa tai yksinäni joten en varsinaisesti osaa mitään
3) huomasin pari viikkoa sitten ettei syyskuussa tilaamani mekko menekään kokonaan kiinni <3
4) kenraaliharjoituksissa huomasin etten pysty tanssimaan kengilläni, joten joudun tanssimaan ikivanhoissa kuorokengissä.
Näistä huolimatta siis edes kynnet onnistuivat.


Halusin pelata varman päälle ja käytin jo kaikkea aikaisemmin kokeiltua. Tämä ihana Kikon tummansininen lakka tarttui mukaani Italiasta pari vuotta sitten ja se on yksi ehdottomia suosikkejani, eikä koskaan petä:) Jos oikein suurennuslasilla katsoo, saattaa huomata että pikkurillissä on yksi ylimääräinen timantti, eikä minulla ole mitään hajua miten se on sinne päätynyt, huomasin sen vasta seuraavana aamuna:D!


Liukuvärjäys nimettömässä ja peukalossa ei taaskaan mennyt ihankuin elokuvissa, mutta olen ihan tarpeeksi tyytyväinen. Nämä sopivat tosi hyvin mekkooni, joka on tummansininen. Meinasi tulla valinnanvaikeus kun kaapissa oli rivissä 7 tummansinistä ja 8 hopeista lakkaa joista olisi pitänyt valita se kaikista sopivin yhdistelmä. Mutta näistä tuli juuri sopivat! 


Kuva ei ole kaikista edustavin, mutta eiköhän tästä idea näy. En halunnut mitään tylliunelmamekkoa, vaan vähän tällaisen yksinkertaisemman. En ehkä erotu joukosta tämän mekon kanssa, mutta tykkään siitä silti kovasti. Voivoi, sittenkun tuo mekko menisi vielä huomenna kiinni....


Viikonloppuna sitten lisäilen ehkä ihan tanssikuvia, vaikkeivat ne nyt ihan suoraan liity tähän kynsiharrastukseen. Ovathan vanhojentanssit kuitenkin sellainen once in a lifetime -juttu.  Viimeiseksi vielä käytetyt lakat eli Mavalan Silver, H&M:n nimetön glitterinen hopea ja Kikon 263 tummansininen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti