tiistai 5. helmikuuta 2013

Happy birthday to me!

Inhottavaakin kamalamman koeviikon takia en oikein ole kerennyt kirjoittelemaan tänne, vaikka kynnet olenkin kerennyt laittaa. Tein kahdet kynnet jotka menivät yhtä surkean pieleen kuin suurin osa niistä kokeistakin.. Toisista en kehdannut edes laittaa kuvaa instagrammiin (jossa edelleen olen nimellä viv3ka, saa seurata). Toiset näyttivät aluksi ihan lupaavilta, mutta sitten sainkin sotkettua glitteriä melkein rystysiin asti ja kurttasin lakat vahingossa tarra-arkin muoviin. Käytin Lumenen vaaleanpunaista helmiäslakkaa ja glitteriä, jotka esiintyivät aikaisemmissa prinsessakynsissäni ja lisäsin nimettömiin Mavalan liilaa glitteriä. Eikös tullutkin hienot raidat tuohon etusormeen....


Mutta sitten aiheeseen!! Täytin sunnuntaina 18 vuotta, enkä suinkaan pitänyt railakkaita juhlia vaan luin bioteknologiaa ja derivoin funktioita koko päivän. Lahjaksi sain sentään OPIn Skyfall kokoelmasta ihanan vadelman punaisen lakan sekä Cliniquen meikkejä. Tietysti ihkaensimmäistä OPIani piti päästä kokeilemaan heti seuraavana päivänä ja olen kyllä ihan myyty!


Näistä tuli niiiiiin ihanat ja olen ihan rakastunut tähän lakkaan! Kokeilin ensimmäistä kertaa liukuvärjäystä meikkisienellä, onnistui ihan kohtalaisesti, joskin tuohon etusormeen tuli turhan paljon tuota hopeista. Laitoin sekaan vielä Emmiltä saamiani tähtistrasseja. Voinko vielä kerran sanoa että tykkään näistä aivan älyttömästi!   


(Ignooratkaa karva) Viimeinkin tilaamani leimausvälineetkin saapuivat, ja yritin testatakin niitä ja pitkien manailujen jälkeen luovutin kun ei millään onnistunut. Sitten sain viisaan neuvon ottaa kalvon pois sen metallilevyn päältä. Kuinka tyhmäksi voi taas ihminen itsensä tuntea:)? Kalvo oli kaikenlisäksi sininen! No kuitenkin, tässä näihin tähtikynsiin käytetyt lakat. 


Hopeinen lakka on H&M:ltä nimettömänä ja OPIn ihanuus on inspiroivasti nimeltää You only live twice. Kaksi kaverianikin innostui näistä kynsistä niin paljon että pyysivät että voisinko tehdä heillekin. En ole ikinä koskaan lakannut muita kuin omia kynsiäni, että saa nähdä mitä tulee! 
Ps. Kynnet ja minä oltiin tänään ekalla ajotunnilla, eikä auto sammunut kertaakaan! Hyvä minä!2 kommenttia: