torstai 11. kesäkuuta 2015

Minttuskittlette

Teki mieli tehdä ihan perinteinen skittlette pitkästä aikaa. Halusin jotakin kirkasta ja raikasta kynsille, joten valikoin laatikostostani minttu-Kikon eli Kikon turkoosin 389:n. Sen kaveriksi päätyi Dependin metallinhopeinen 223 luomaan kontrastia lakkauksille. Alkuperäisen suunnitelman mukaan näistä olisi pitänyt tulla paljon säväyttävämmät, mutta nyt nämä jäivät aika pliisuiksi vaikka ihanan kirkkaat ovatkin. Olisi pitänyt koristella vähän suurieleisemmin!


Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta jo mainittua Dependin 223-lakkaa, jolla myös tein keskisormen leimat laatasta BP-43. Muissa kynsissä pohjalla on kaksi kerrosta minttu-Kikoa. Etusormeen lisäsin yhden kerroksen Gina Tricotin Sparkling Silveriä ja muihin kaksi pientä valoa heijastavaa strassia. Tarkoituksenani oli asetella suurempia strasseja, mutta en kartakaikkisesti saanut strassihyrrää avattua tarpeeksi. Jouduin tyytymään näihin pieniin, jotka kieltämättä kyllä näyttävät vähän hassuilta varsinkin peukaloissa. 


Leimakuviokaan ei harmikseni erotu kovin hyvin. Se olisi ollut tuollaista hieman meritähtimästä kukkakuosia, mutta ainakaan näissä kuvissa kuosista ei ota selvää sitten millään. Nämä olivat ihan tällaiset kivat peruslakkaukset, joista kuitenkin puuttui se jokin. Kontrastia olisi ainakin tarvinnut enemmän. Plussaa näissä oli ainakin pysysvyys. Nämä olivat kynsilläni ehkä turhankin monta päivää blogin postaustahtiin nähden koska oli niin paljon kaikkea muuta hoidettavaa. Silti ihmeellisempää kärkikulumaa tai muuta ei ilmennyt. Kikoon voi luottaa aina :)


12 kommenttia: