torstai 26. maaliskuuta 2015

Ablec15 week - my most used polish

 Tämähän menee suorastaan jännäksi ;) Käytetyin kynsilakkani on ylläripylläri Gina Tricotin valkoinen. Sen kaveriksi näihin lakkauksiin valitsin toiseksi käytetyimmän lakkani *rumpujen pärinää* China Glazen mustan Liquid Leatherin. Ja jotta hengitystä voisi pidätellä vielä hetken, päätin leimata näiden päälle milläs muullakaan kuin Konadin mustalla ja valkoisella leimalakalla. Itse leimakuviotkin otin vielä käytetyimmästä laatastani, Konadin m57:ta seeprakuoseineen. No ei, oikeasti tämä haaste oli ihan kiva, tuskin olisin koskaan tullut tehneeksi tällaisia lakkauksia ilman tätä haastetta ja näistä kuitenkin tuli tosi nätit! Näiden kynsien myötä voidaan myös unohtaa ikuisuuskysymys onko seepra musta valkoisilla raidoilla vai valkoinen mustilla raidoilla, koska molemmat versiot toimivat oikein hyvin! :'D


Sekä Whiteä että Liquid Leatheria on pohjalla kaksi kerrosta. Välissä on pikakuivattajaa ja sitten leimat Konadin mustalla ja valkoisella. Ja taas pikakuivattajaa. Aikaisemmasta kokemuksesta viisastuneena tajusin leimata valkoiset kuviot ensin ja mustat vasta sitten. Välttyy ikäviltä sotkuilta. Taaskaan joka leimasta ei tullut ihan täydellistä, mutta ainakin jokaisen tunnistaa seeprakuvioksi. Odottelen yhä uusia stampereitani saapuviksi, jos sitten vaikka olisi helpompi leimailla kaareville kynsilleni. Ongelmakohtana tuntuu nimittäin juuri olevan saada kuvio kynsien sivuille asti. Yrittäessä stamperi helposti liikahtaa kynnen pinnalla ja kuosista tulee venähtänyt johonkin suuntaan. 


En voinut vastustaa kiusausta olla ottamatta kuvia tablettini seeprakuvioisen suojuksen kanssa! :D Mätsää aika hyvin, eikö? Nämä lakkaukset olivat kynsilläni muuten yli viikon lohkeilematta! Sain itselleni jostakin vuosisadan flunssan ja vietin monta päivää putkeen ihan vain sängynpohjalla. Kauheasti ei tullut kynsiä mietittyä kaiken sen rään keskellä. Osasin tosin olla kiitollinen siitä, että olin ajastanuut blogiin tavaraa viikoksi eteenpäin :D Mutta tulipa todistetuksi, etteivät nämä lakat turhaan ole kaikista käytetyimmät lakkani, kun kerran kestävät melkein moitteettomina kynsillä viikon! 

11 kommenttia:

  1. Onpa kyllä ollut kestävät lakkaukset ^.^
    Ja hyvin nää seeprat on onnistuneet ♡

    VastaaPoista
  2. Molemmat versiot ovat tosiaan oikein onnistuneita, mutta kyllä ne aidot, alkuperäset seepratnyt vaan on valkoisia mustilla raidoilla ;)

    VastaaPoista
  3. Molemmat versiot ovat tosiaan oikein onnistuneita, mutta kyllä ne aidot, alkuperäset seepratnyt vaan on valkoisia mustilla raidoilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah :D Niin mäkin ajattelin ennen näitä kynsiä :p

      Poista
  4. Kauniit lakkaukset! Mahtavaa, että pysyivät noin hyvin :)

    VastaaPoista