sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Suomikuplia

Toisinaan hyville ihmisille tapahtuu pahoja asioita, niinkuin minulle, jonka oikean käden peukalon kynsi katkesi torstaina tosi alhaalta niin ikävästi että nyt on koko peukalo ihan tulehtunut enkä voi tehdä sillä mitään:/ Päätin sitten lyhentää toisen peukalon kynnenkin, jottei näyttäisi kamalan tyhmältä. Täytyy kyllä sanoa että on kamalan alaston olo ilman! Tämän katastrofin kunniaksi lakkauksetkaan eivät oikein onnistuneet, koska Mild&Wild:in valkoinen lakka kupli muutamilla kynsillä. Kuplat ovat oikein vainonneet minua viime aikoina! :D


Kuvatkin on otettu vanhalla kameralla, eli nyt ollaan kaikin puolin edustavia... Tuputtelin kärkeen Lumenelta tummansinistä lakkaa, ja vielä sen päälle H&M:n sähkönsinistä glitteriä. Miten minusta tuntuu että lätkin noita tähtistrasseja ainakin joka kolmansiin kynsiin, mutta kun ne on niin ihania! 


Seuraavassa postauksessa on sitten paremmat kuvat! Tällä kertaa minulla ei ole näyttää kuvaa käytetyistä lakoista, eikä edes kertoa niiden nimiä :D Sen siitä saa kun reissaa jatkuvasti kahden eri osoitteen väliä, kaikki on aina väärässä paikassa. 
Ulkoasuun on muuten tässä lähitulevaisuudessa tulossa muutoksia:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti