torstai 21. maaliskuuta 2013

Riveting

Olen ihastellut China Glazen Riveting- lakkaa kaapissani jo pidemmän aikaa, ja vihdoin eilen se pääsi kynsille. Käyttämäni sateenkaarenkirjava glitter on Lush Lacquerin Lite Brite. Tämä lakka tuli minulle vahingossa, kun netistä tilasin. Harmittaa kun en muista sen lakan nimeä, jonka oikeasti tilasin, niin empä oikein voi valittaakaan. Mutta kivahan tämäkin on.


Tykkään näsitä kynsistä tosi paljon! Niin elämäniloiset ja värikkäät ja "mukaansatempaavat", niinkuin Rivetingin nimikin jo kertoo :D Glitterlakka oli todellista laatukamaa, hileitä ei tarvinnut kalastella, toisin kuin esim. Orlyn kanssa. Se myös kuivui ihanan tasaiseksi, ei jäänyt yhtään karheaksi. 


Tällä kertaa kuvat eivät ole kaikista edustavampia, kun kahtena päivänä vain unohdin ottaa kuvat luonnonvalon aikoihin... Nämä tiimarista ostetut niittitarrat eivät muuten olleet hyviä. Ne olivat tarranauhalla kiinni toisissaan, ja niitä ei millään meinannut saada irti toisistaan. Ja ensimmäisenä päivänä kolme noista irtosi.. Mutta tässä vielä ihanat käytetyt lakat kunnon zoomilla.




2 kommenttia: