torstai 20. helmikuuta 2014

Yarr seilorikynnet!

Olen tänään lähdössä abiristeilylle Tallinnaan, ja pitihän sitä varten väsätä oikein kunnon seilorikynnet! Minulla oli vaikka minkälaisia visioita näistä kynsistä, mutta loppujen lopuksi päätin jättää kaikki strassit, niitit ja teipit pois, koska ne eivät kuitenkaan kestäisi kolmen päivän bileputkea :D Näistä tuli mielestäni tosi hauskat, vaikka ovatkin aika simppelit. Enkä edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt dotting tooleja, mutta nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin kyllä pilkut ovat sitten söpöjä!


Valitettavasti kerkesin hieman tärvellä etusormea ja nimetöntä sheiverillä ennen kuvaamista. Kuinka sählä voi ihminen olla? Olen joskus aikaisemminkin tuhonnut kynteni höylällä, ja poikaystäväni on itseasiassa opettanut miten ne jäljet saisi piiloon Gimpillä, mutta en enää osannutkaan :D Joten katsokaa ja kärsikää. Alla olevassa kuvassa näkyy etusormenkin naarmu. Mutta ei noita jälkiä onneksi huomaa muutenkun näistä kuvista.


Valkoiset pohjat on lakattu Sally Hansenin Whirlwind Whitella, luottovalkoisellani. Peittävään tulokseen näinkin pitkällä kynnellä tarvitsee vain kaksi kerrosta. Etusormessa on kaksi kerrosta OPI:n Bogotá Blackberrya, jonka olen saanut 'homobestikseltäni' synttärilahjaksi. Tosi kaunis marjainen sävy. Tämä olisi peittänyt yhdelläkin kerroksella, mutta halusin laittaa vielä toisen kun muissa sormissa oli enemmän. Nimettömässä on lempparikultaistani, Mavalan Sparkling Goldia. Tällä kertaa laitoin sitä kolme kerrosta, lyhyempään on aikaisemmin riittänyt kaksi.



Pikkurillissä on OPI:n Wharf! Wharf! Wharf!:ia kaksi kerrosta (saatu BM Internationilta). Lakka ei pullossa näytä oikein miltään, mutta kynnellä se on tosi symppis. Tämä taitaa olla lempparisiniseni tällä hetkellä. Nämä seilorikynnet on on ihan tarkoituksella tehty tutuilla ja turvallisilla lakoilla. Halusin saada nämä onnistumaan edellisen fiaskon jälkeen. Pilkut valkoisella pohjalla on tehty Golden Rosen Matte 10:llä ja OPI:n Bogotá Blackberryllä. Alla olisi kuva käytetyistä lakoista jotakuinkin järjestyksessä pikkurillistä peukaloon.

OPI Wharf! Wharf! Wharf!, Mavala Sparkling Gold, Sally Hansen Whirlwind White, Golden Rose Matte 10 ja OPI Bogotá Blackberry

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) yksinkertaiset mutta nätit!

    VastaaPoista
  2. Onpa hienot kynnet! Kelepaa lähtee risteileen ;)
    Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne uskollinen kommentoijani! :D Lupaan pitää hauskaa :p

      Poista