lauantai 12. lokakuuta 2013

Unelmien kultakalat

Voi tätä onnistumisen ilon määrää! Kuinka voikaan niin pieni asia kuin kauniit kynnet saada ihmisen näin iloiseksi ja onnelliseksi? Onnistuin nimittäin tekemään mielestäni kauneimmat glittersandwichit mitä olen koskaan tehnyt. Vaikka glittersandwichit ovat hyvin helppo ja yksinkertainen lakkaustapa, voi niillä saada aikaan tällaiset sydämen pompottelijat!


Mä vaan niiiiin tykkään näistä! Jopa mummi kehui näitä, kun yleensä hän vain marmattaa kuinka minulla on 'väärän väristä' kynsilakkaa (punaistahan sen olla pitäisi). Ryhdyin väsyneenä lakkaamaan vain jotain, ilman minkäännäköistä inspiraatioita. Otin kokeilemattomien lakkojen joukosta nämä, ja vaikka yksinään kumpikaan lakka ei sytyttänyt suuria tunteita, oli lopputulos aivan ihana!


Näillä kynsillä on nyt viikonloppuna sairastettu keuhkoputken ja rintalihasten (?!) tulehdusta sen verran rankasti että jouduin tekemään öisen sairaalareissun. Älkää ikinä hankkiko itselleni sydänlihastulehdusta, sillä sen jälkeen tulee kauhea paniikki jokaisesta rintakivusta. Itse sairastin pahan sydänlihastulehduksen ja keuhkokuumeen kolme vuotta sitten, ja siitä on jäänyt tosi paha kammo ja pelko kaikkiin tuollaisiin. *Valistus loppuu* Ja alla vielä kuva käytetyistä lakoista, eli Isadoran South Beach ja Golden Rose Jolly Jewels 103.


4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat kynnet! :) minulla on tuo Golden Rosen lakka vielä kokeilemattomien joukossa, pitäisi vissiin kokeilla kun näyttää niin ihanalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Ja juu kylllä toi on mullakin lojunut kaapissa alkukesästä asti, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla! Se on ihana <3

      Poista