lauantai 26. lokakuuta 2013

Tekstuuria&Tallinnaa

Harvemmin käy niin että kertakaikkiaan unohtaa postata jotkut kynnet, mutta nyt pääsi käymään niin. Minä ihan tosissani luulin postanneeni nämä jo, mutta ilmeisesti en sitten :D Pahoittelen siis yli viikon postaustaukoa tuossa vähän aikaan sitten. Mutta nyt tulee asiaa senkin edestä! Viikon lakkaushaasteeseen lakkasin ihanat ruskeanvioletinpronssiset hiekkakynnet Kicksin Black Diamondilla.


Tämä on aivan täyden kympin lakka! Niin helppo ja niin näyttävä. Peittää yhdellä kerroksella ja kuivuu vikkelään. Bloggerilla on taas joku ongelma, ja tuo alla oleva kuva ei vaan suostu kääntymään oikein päin! Noh, ei anneta sen häiritä vaan ihastellaan lakkoja, joita isi toi minulle Lahdesta <3 Ylhäältä alaspäin Kicksin Sugar Cane, Gatto Neron 52 ja 36 ja Laylan CE54.


Sitten jo edellisessä postauksesa esiintunyt A-Englandin Bridal Veil, jonka ihana Ida toi minulle messuilta, Flormalin GL04 (halvempi versio Lumenen ihanalle Green Jewelille) ja Prismasta 50% alesta löytynyt Sally Hansenin Palm Treat.


Sitten vielä nämä Tallinnan tuliaiset, OPI:n Chic From Ears To Tail ja Nail Envy. Tallinnan Kaubamajassa OPI:n värilakat maksavat kympin ja Nail Envyn hankin 21 eurolla. Eli paljon halvemmaksi tulee kuin Suomesta ostaessa. Nail Envystä ajattelin tehdä kunnollisen arvostelun "ennen ja jälkeen"-tyylillä sitten kun tuloksia on nähtävissä.


2 kommenttia: