keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Glitterliukua

Ihanaa päästä taas leikkimään glitterin kanssa! Koeviikot ovat masentavia, yksi kaverinikin sanoi näistä kynsistä että "paljon kivemmat kuin ne seinän väriset", viitaten koeviikon nudekynsiin :D Hahahah. Nyt voi säihkyä vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä! Odotan kuin kuuta nousevaa että tämä prkleen lukio olisi jo ohi! Aivoni ovat ihan ylikuormittuneet, kun äskenkään en voinut olla muistelematta sateenkaaren eri värien aallonpituuksia. Puuh.


Aivotoimintani lisäksi kamerani oli tänään täysin jumissa, joten kuvanlaatu on nyt mitä on. Ja kynnetkin ovat muhkuraiset. Aina ei voi sujua. Mutta! Ylistän edelleen taivaaseen ja takaisin Essencen sudin muotoa, se on  T Ä Y D E L LI N E N ! Ei tarvitse siistiä ylimenneita melkein ollenkaan. Pitäisi saada aikaiseksi tilattua näitä jostain lisää :)


Tuon glitterliu'un olisi voinut tehdä onnistuneemminkin, muttakun varsinkin tuossa Orlyn lakassa on niiiiiin paljon miltei vesimäistä litkua pohjalakkana glitteriin verrattuna. No ainakin ne kimaltavat! Alla vielä huono kuva käytetyistä lakoista, eli Milanin Lavender, Essencen Oh My Glitter! ja Orlyn Ultraviolet (ja taas päästiin aallonpituuksiin...huoh).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti