sunnuntai 18. elokuuta 2013

Weekend!

Olin ystäväni kanssa riehumassa Weekend-festivaaleilla, ja pitihän sinne väsätä tapahtumaan sopivat kynnet. Halusin tehdä jotain mahdollisimman värikästä ja kimaltavaa, sellaiset rankimman luokan bilekynnet. Näistä tulikin sitten kirjaimellisesti "glitteronksennukset", sanan jokaisessa merkityksessä...


Lakkasin pohjalle Kikon ihanaa vihreätä 297-lakkaa. Se oli niin kauniin sävyinen, että teki mieli jättää se yksinään kynsille. Jos en olisi ollut lähdössä vuosisadan bileisiin, niin olisin jättänytkin. Yhdistelmästä tuli vähintäänkin mielenkiintoinen kun lätkin päälle Lush Laquerin Lite Briteä.


No nämä ainakin kestivät kynsillä koko kaksipäiväisen festarin. Ja sain kuulla kehujakin hampurilaisjonossa tuntemattomilta ihmisiltä :D Sellainen piristää aina. En kyllä vieläkään tiedä tykkäänkö näistä kynsistä vai en. Näyttävät nämä ainakin olivat! :D Alla vielä kuva käytetyistä lakoista.


Lauantaina kerkesimme vielä käydä pyörimässä Helsingin keskustassa. Tietenkin piti koluta läpi kaikki kosketiikkapuljut. Mukaan tarttui vihdoin ja viimein ensimmäinen Seche Vite! Olen ollut niin turhaantunut käyttämääni Trindin pikakuivattajaan, toivottavasti Seche on maineensa veroinen. Kampin BBC:stä poimin Flormalin cuticle removerin ihan testausmielessä, mitään ihmeitä en odota kolmen euron putelilta. Mutta tästä vielä lisää kunhan pääsen testailemaan:)


Stockalta löytyi tällainen herkku! Aivan upea väri, tätä testailen varmasti heti tänään illemmalla. MACilla on upeita luomivärejä ja huulituotteita, mutta aikaisemmin en ollut kiinnittänyt huomiota sen kynsilakkoihin. Toivottavasti tämä osoittautuu yhtä hyväksi kuin miltä se pullossa näyttää! 



2 kommenttia:

  1. Oi miten värikkäät kynnet :D itsekin sain tuon ihana vihreän vaihtokauppana A-K'lta kun se ei sitä käyttänyt :) ihania ostoksia teit :) ja Seche on hyvä!! Inm'n ohella luottotuotteitani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihih kiitos:D hah ak ei tiedäkään mistä on luopunut :p joo'o kyllä tuo tuntui vallankumoukselliselta kynsillä Trindiin verrattuna:D!

      Poista