maanantai 19. elokuuta 2013

Lakkaenkelin tuliaisia

Kynsikoristelut-facebookryhmässä naureskeltiin minulle kun käytin Emmistä nimitystä lakkaenkeli, mutta se on vaan niin osuva :D! Lakkakaappini olisi varmaan puolet tyhjempi ilman Empun lahjuksia. Tällä kertaa hän toi minulle Espanjasta Kikon ja Essencen lakkkoja. Materialismionnellisuus!


Kuvassa on mukana myös isin tuoma mansikkamargaritan värinen Flormal, ihan yllätys sekin :) Mutta ah, katsokaa nyt noita Kikoja! <3 Varsinkin tuo avaruusliila on aivan upea. Essencen lakkoja en ole ikinä aikaisemmin päässyt kokeilemaan, joten nämä ihanat vauvavärit päätyvät varmasti pian käyttöön!


Kikot järjestyksessä vasemmalta oikealle 627, 623, 429, 435 ja 255. Niin siis näistähän ei huomaa mikä mun lempiväri olikaan... hahahhh. Alla olevassa kuvassa Essencen Oh My Glitter! ja Space Queen. Nämä putelit ovat niin söpöisiä.


Sitten vielä lakkaamini kynsiin. Testailin uutta MACin lakkaani, ja täytyy myöntää että se oli hienoinen pettymys. Efekti oli aika laimea kynnellä pulloon verrattuna. Myyjä tosin suositteli kyseistä lakkaa käytettäväksi mustan, tummansinisen tai liilan lakan päällä ja minä sudin sitä yksinään. Täytyy ensi kerralla kokeilla jotain pohjalakkaa.


Ovathan nämä tällaiset ihan kivat (paitsi peukalossa oleva karva), mutta eivät mitkään intohimoa herättävät tapaukset. Harmittaa kun tämä lähti kulumaan kärjistä niin nopeasti. Olen nyt ollut näillä yhden päivän ja ovat jo melkein poistokunnossa kun kärjistä paistaa paljas kynsi... 





3 kommenttia:

  1. Hyvä että kelpasi lakat :)) tuo glitterinen Kikon violetti on myös miulla päässyt kynsille ja siitä tulossa postaus pian :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no todellakin kelpasi:)! Pitää käydä katselemassa :) etkös tuonut ak:llekin sellaisen?

      Poista
    2. Juu toin, se oli niin ihana :D

      Poista